Catinca spune lucrurilor pe nume, după eliminarea din „Casa iubirii”. Ce informații secrete are despre Mihaela?

Catinca spune lucrurilor pe nume, după eliminarea din „Casa iubirii”. Ce informații secrete are despre Mihaela?
| Foto: wowbiz.ro

Invitată în „Culisele Iubirii”, tânăra și-a deschis sufletul în fața Biancăi Comănici și a vorbit despre fosta sa rivală, nimeni alta decât fosta iubită a fostului său, Mihaela

Catinca a părăsit „Casa iubirii” pe ultima sută de metri, înainte de marea finală. Nu și-a îndeplinit scopul pe care l-a avut de la bun început, acela de a pleca acasă de mână cu alesul inimii sale, însă a câștigat experiență valoroasă de viață și a cunoscut oameni care vor rămâne speciali pentru ea de acum înainte. Una dintre cele mai problematice relații pe care le-a avut în cadrul emisiunii a fost, fără îndoială, cea cu Robert și, prin prisma acestuia, și cea cu Mihaela.

Dacă la început ea și Mihaela au avut o relație cât se poate de normală, cele două au ajuns la cuțite din pricina lui Robert, cu care amândouă au avut o relație la un moment dat. Acum Catinca a avut ocazia să spună exact ceea ce gândește despre Mihaela, pe care acum nu o are la inimă deloc.

Catinca a ținut să precizeze că Mihaela nu este deloc ceea ce vrea să pară pe micile ecrane și că, de fapt, ar fi o persoană fără scrupule. Dansul dintre ea și Robert a fost momentul în care relația sa cu Mihaela a luat o întorsătură radicală, la acel moment rivala sa crezând că intențiile Catincăi sunt acelea de a se băga în relația sa.

„Eu pe Mihaela nu o agreez deloc, nu îmi place persoana ei, nu o văd să fie vreodată în anturajul meu sau pe lângă mine. A vrut să pară foarte mult ceea ce nu este în emisiune, mie mi se pare că e foarte rea, am susținut asta încă din emisiune, pe mine m-a jignit foarte mult mereu când a avut ocazia.

Noi am fost la un moment dat prietene, ieșeam, vorbeam, eram alături de ea.

După dansul cu Robert ea a crezut că eu vreau să-i fac rău și că vreau să mă bag pe el, dar nu s-a întâmplat așa. De acolo s-a rupt tot și a început cu jignirile. Eu m-am ținut foarte mult să nu o jignesc, având în vedere că și eu știam foarte multe lucruri despre ea, dar ea tot susține în continuare că e cea mai cuminte, cea mai sfântă, cea mai... cea mai, dar nu este.

 
Eu din respect și din bunul simț pe care l-am avut față e Robert am tăcut din gură, dar dacă eram altfel de persoană aș fi putut să-i aduc și eu jigniri”, a spus Catinca, în cadrul întâlnirii cu Bianca Comănici, la „Culisele iubirii”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza