Lorena spune lucrurilor pe nume. De ce a fost eliminată din „Casa iubirii”: „Nu am avut starea necesară”

Lorena spune lucrurilor pe nume. De ce a fost eliminată din „Casa iubirii”: „Nu am avut starea necesară”

Lorena, fosta concurentă a emisiunii „Casa iubirii”, a făcut primele declarații după eliminarea din gala de ieri.

După ce Lorena a fost eliminată din „ Casa iubirii ”, susținătorii și admiratorii ei i-au transmis mesaje de susținere pentru a o consola.

Înainte de difuzarea eliminării, Lorena nu a mai fost activă pe Instagram, acolo unde obișnuiește să-și țină urmăritorii la curent cu tot ce face, astfel că oamenii s-au îngrijorat.

„În ultimele zile am avut nevoie de un respiro pentru a lua cea mai bună decizie. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături până acum și celor care o veți face de acum în continuare. 

Experiența din Casa Iubirii nu ar fi fost la fel fără voi, fără susținerea și cuvintele calde oferite în fiecare zi”, a scris Lorena, în dreptul videoclipului postat pe Instagram Story. 

„Bună ziua tuturor, știu că în ultimele zile nu am putut să vă fiu alături așa cum mi-ați fost pe parcursul emisiunii, acum știți cu toții despre ce este vorba și vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea, nu doar pe parcursul emisiunii ci și susținerea pe care mi-o oferiți de acum încolo și cea pe care am primit-o aseară, după difuzarea eliminării și difuzarea galei.

Pur și simplu vreau să înțelegeți că nu am putut să vă răspund, să vă dau mai multe detalii, și ieri chiar nu am avut starea necesară să înfrunt din nou acea situație, având în vedere că am trăit-o de două ori, odată live și odată ieri, dar sper să înțelegeți asta și în următoarele zile o să fiu mult mai alături de voi”, a declarat Lorena, pe Instagram Story, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza