Ştirea tristă a momentului! A murit într-un teribil accident în care a fost strivit

Ştirea tristă a momentului! A murit într-un teribil accident în care a fost strivit

Virgil Țurcaș, în vârstă de 52 de ani, a decedat după ce acoperișul unui foișor a căzut pe el. 

Subprefectul județului Sălaj a fost găsit de echipajele de intervenție sub acoperișul unui foișor, în stare de inconștiență. Alte patru persoane au fost rănite. 

Subprefectul județului Sălaj a decedat astăzi, după ce acoperișul unui foișor a căzut pe el. Cauza care ar fi dus la nefericitul eveniment ar fi, potrivit anchetatorilor, o rafală puternică de vânt care a dărâmat foișorul. 

„Acoperișul unui foișor s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt. Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav”, a declarat Jacodi Lucian Andrei, ISU Sălaj. 

Subprefectul participa la un eveniment, în calitate de invitat, alături de alți primari din județ. Scopul întâlnirii era acela de a discuta gestionarea deșeurilor. 

„Domnul subprefect participa în calitate de invitat la o întâlnire privind gestionarea deșeurilor. Au mai fost prezenți câțiva alți primari din zonă”, a spus Sebastian Olaru, purtător de cuvânt Prefectura Sălaj. 

După ce acoperișul foișorului a căzut pe Virgil Țurcaș și pe alte persoane prezente la eveniment, a fost chemat de urgență un echipaj SMURD, care a venit cu elicopterul.

Când paramedicii au ajuns la fața locului, l-au găsit pe subprefect în stare gravă, cu traumatisme multiple și în stare de inconștiență. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a verifica exact care a fost cauza morții sale, potrivit cancan.ro.

Comenteaza