Ce discuție au purtat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au intrat într-o relație: ”A vrut să îmi spună...”

Ce discuție au purtat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au intrat într-o relație: ”A vrut să îmi spună...”
| Foto: stirilekanald.ro

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022, însă, înainte de asta, celebrul regizor a fost împreună cu Lia Bugnar.

Theo Rose a avut parte de schimbări semnificative în ultimii doi ani. Perioada a fost marcată de despărțirea de Alex Leonte, dar și de întâlnirea cu marea ei iubire.

În plus, artista a experimentat bucuria maternității, devenind mamă în luna iunie a anului trecut. Aceste transformări personale și relaționale au adus noi perspective și momente de emoție în viața artistei.

Deși Anghel Damian și Lia Bugnar au pus punct relației, scenarista și Theo Rose s-au intersectat de nenumărate ori pe platourile de filmare.

În cadrul podcast-ului Anamariei Prodan, Theo Rose a dezvăluit ce a discutat cu Lia Bugnar, după ce ea și Anghel Damian au oficializat relația. 

”Foarte puțin. A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a mărturisit Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza