Theo Rose și-a petrecut onomastica alături de noul său iubit, Anghel Damian! Cum se înțeleg cei doi

Theo Rose și-a petrecut onomastica alături de noul său iubit, Anghel Damian! Cum se înțeleg cei doi

Theo Rose a luat o pauză bine meritată pentru a-și petrece ziua onomastică alături de noul său partener. 

Pe 7 august 2022 creştinii ortodocşi prăznuiesc sărbătoarea de Sfânta Teodora, prima româncă trecută în rândul sfinţilor.

Pentru că şi actuala iubită a lui Anghel Damian poartă acest nume, artista şi-a dorit să plece departe de aglomeraţia din Bucureşti şi să se bucure de o zi de relaxare în compania celui care a reuşit să îi fure inima.

Cântăreaţa a primit multe mesaje din partea fanilor în această zi, iar ea le-a mulţumit într-un video publicat pe pagina sa de Instagram. Artista s-a filmat pe terasa unui complex, cel mai probabil de pe litoralul românesc.

„Vă mulţumesc mult pentru mesaje, pentru urări, azi e sfânta Teodora de la Sihla şi le urez şi eu „La mulţi ani” tuturor sărbătoriţilor. Mâine e ziua mea de naştere aşa că mă petrec la dublu, în linişte ca niciodată. Am scos corpul ăsta la juma’ de preţ la bronzat”, a transmis vedeta.

La scurt timp după ce artista a transmis mesajul, Anghel Damian a publicat şi el o fotografie pe pagina sa de Instagram de pe aceeaşi terasă. De asemenea, regizorul a scris în dreptul imaginii „Pace” semn că şi el avea nevoie de puţină linişte alături de jumătatea lui, după această perioadă agitată.

Sărutul dintre Theo Rose și Anghel Damian a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie. Actorul era îmbrăcat lejer cu un maiou, pantaloni scurți și sandale. Nici artista nu era altfel, pantaloni scurți, top, cămașă și pantofi sport.

Anghel Damian, la fel ca noua lui parteneră, nu s-a ascuns și, după ce a văzut articolul, a recunoscut că are o legătură amoroasă cu artista. A fost, însă, rezervat în declarații, preferând, pentru moment, discreția.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, ne-a declarat Anghel Damian, potrivit cancan.ro.

Comenteaza