Theo Rose și Anghel Damian nuntă în secret?! Cei doi au ajuns în fața altarului: „Ne mărităm și ne însurăm”

Theo Rose și Anghel Damian nuntă în secret?! Cei doi au ajuns în fața altarului: „Ne mărităm și ne însurăm”
| Foto: wowbiz

heo Rose și Anghel Damian au ajuns în fața altarului cu ocazia unui botez la care cuplul a fost prezent.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu deja de mai bine de un an, iar în urmă cu două luni au devenit și părinți pentru prima oară, căci artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe Sasha Ioan.

Acum câteva săptămâni, cântăreața și actorul și-au botezul copilul, dar toată lumea se întreba când au de gând cei doi să devină soț și soție, căci acesta ar fi pasul important care a mai rămas de făcut în relația lor. Astăzi, cei doi îndrăgostiți și-au luat fanii prin surprindere și au apărut, împreună, în fața altarului.

Pe rețelele de socializare, celebra cântăreață a postat un filmuleț în care apare alături de iubitul ei, chiar în fața bisericii, fiind pe punctul de a ajunge în fața altarului, lucru care i-a șocat pe fanii cântăreței. Totuși, urmăritorii vedetei s-au mai liniștit atunci când au observat că, de fapt, nu Theo era mireasa, ci prietena ei, care astăzi își botează și copilul.

Mai exact, Theo Rose și Anghel Damian sunt nașii de botez ai micuțului care va fi creștinat astăzi și se pregăteau să intre în Biserică, acolo unde bebelușul va scufundat în cristelniță, iar părinții săi își vor uni destinele, avându-i alături și pe Theo, dar și pe iubitul ei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza