Theo Rose a dezvăluit data nunții sale! Când va deveni artista, doamna Damian

Theo Rose a dezvăluit data nunții sale! Când va deveni artista, doamna Damian
| Foto: wowbiz.ro.

Theo Rose și Anghel Damian au stabilit deja data nunții, cei doi sunt pregătiți să meargă în fața altarului.

În urmă cu doar o zi, Theo Rose și partenerul ei de viață, Anghel Damian, au fot nași de cununie pentru cea mai bună prietenă a sa din copilărie.

A fost o zi cu mare încărcătură emoțională, mai ales că artista a depus eforturi considerabile pentru a fi fresh pe tot parcursul zilei, în contextul în care nu prea a avut timp pentru odihnă, fiind constant invitată la evenimente pentru a cânta. Nimeni nu a scăpat din vedere un detaliu foarte important, și anume acela că artista a fost nașă cu toate că încă nu este căsătorită cu partenerul ei.

Cum este posibil acest lucru? Artista a oferit răspunsul care a lămurit pe toată lumea, dezvăluind, în același timp, și când are de gând să se căsătorească.

Ziua de ieri a fost una totul specială pentru Theo Rose, pentru că a avut ocazia să fie nașa de cununie. Pentru că a primit foarte multe întrebări legate de acest aspect, artista a dezvăluit că, într-adevăr, se poate ca un cuplu să nășească chiar dacă în acel moment nu au trecut prin taina căsătoriei, însă cu o condiție foarte importantă, și anume aceea de a cere binecuvântarea preotului și de a promite că în anul următor să se cunune religios.

Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit că are gânduri mari în următorul an, pentru că va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza