Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir. Un om din interior a făcut dezvăluirea mult așteptată

Ce se întâmplă, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir. Un om din interior a făcut dezvăluirea mult așteptată
| Foto: cancan.ro

Difuzarea show-ului „Teo Show” a prezentatoarei Teo Trandafir, a luat brusc o pauză, iar acum Bella Santiago, implicată și ea în proiect, explică, dacă este o decizie temporară sau definitivă.

Cântăreața de origine filipineză și-a făcut simțită prezența în emisiunea prezentată de Teo Trandafir în momentul în care componența echipei a suferit modificări.

Bursucu a rămas în familia Kanal D, „migrând” către matinalul „Dimineața cu noi”, iar Teo s-a văzut nevoită să aducă întăriri. Atunci au apărut Mihai Mitoșeru și Bella Santiago în ecuație, cântăreața fiind pusă pe show, dar și pe gătit.

Deși vacanța luată de Teo Trandafir și colegii săi a părut una mai mult forțată decât voluntară, Bella Santiago confirmă spusele celor de la Kanal D. Cu Măruță și Vaida încă pe poziții la posturile concurente, Teo pare să pregătească un „refresh” pentru show-ul pe care îl prezintă deja de nouă ani.

„Încă nu știu ce se întâmplă la «Teo Show», dar se întoarce în toamnă. Tot «Teo Show» o să fie, dar a zis că nu știe sigur dacă o să fie la fel cu totul!

Am ieșit pe locul trei, care am intrat foarte târziu la emisiune („Bravo, ai stil!” – n.r.), deci nu mă așteptam.

Am zis că dacă merg mai departe cu locuri mai bune, e bine, dacă nu, tot e bine, pentru că sunt ultima concurentă care a intrat.

Dar uite că am ieșit pe locul trei și după «Bravo, ai stil!» am avut ofertă să lucrez la Kanal D cu Teo.

Și chiar a fost foarte tare experiența cu Teo, am învățat mult de la ea și am cunoscut mulți artiști în România, pe care nu i-am văzut niciodată și nu i-am cunoscut în viața reală.

Acolo i-am cunoscut, chiar mi-a plăcut și am gătit mai mult decât am gătit în viața mea!„, ne-a declarat Bella Santiago, potrivit cancan.ro.

Comenteaza