Teo Trandafir a dispărut de pe post iar acum primește o nouă lovitură! Ce s-a întâmplat cu vedeta ...

Teo Trandafir a dispărut de pe post iar acum primește o nouă lovitură! Ce s-a întâmplat cu vedeta ...
| Foto: cancan.ro

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea ”Theo Show” iar acum aceasta a fost nevoită să se prezinte în fața legii.

Teo Trandafir trece prin momente dificile, după ce numele său apare într-un proces de înșelăciune.

În perioada anilor 2015 și 2016, un grup infracțional a creat conturi false cu identitatea prezentatoarei TV, pentru a organiza strângeri de fonduri sub identitatea sa.

Aceeași situație s-a întâmplat și cu Andreea Marin, Iulia Vântur, Sofia Vicoveanca, Rodica Popescu-Bitănescu și alte celebrități din spațiul românesc. 

„În perioada 1 ianuarie 2015 – 2 august 2016, pe numele celor patru suspecţi (grupul infracțional, n.r.) au fost efectuate, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, 360 de tranzacţii de la 273 de persoane vătămate, suma totală transferată fiind în valoare de 33.853 dolari şi 1.000 lei”, anunța DIICOT, în 2016.

Teo Trandafir se bucură de atât de multă faimă, încât imaginea și numele său ajung des să fie utilizate fără știrea sa. O altă situație dificilă în care a fost pusă vedeta este cea în care o companie pentru pastile de slăbit a utilizat „declarațiile” sale despre cum a pierdut kilograme bune prin acele medicamente. Trucajul părea perfect real și mulți au cumpărat produsul respectiv. 

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?’ De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați păcăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea. Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit”, a spus Teo Trandafir pe Facebook, potrivit cancan.ro.

Comenteaza