Ce s-a întâmplat cu Teo Trandafir și de ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D

Ce s-a întâmplat cu Teo Trandafir și de ce i-a fost scoasă emisiunea de la Kanal D

Teo Trandafir este o prezentatoare cunoscută a țării noastre, vedeta performează de ani de zile în cadrul postului TV, Kanal D.

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a primit o lovitură grea, la finalul lunii august 2023. Omul de televiziune și întreaga echipă care lucra cot la cot pentru proiectul Teo Show au fost dați afară. Decizia, luată la nivel înalt, a generat un adevărat haos.

Motivul este cât se poate de simplu: în mod normal, atunci când un proiect ajunge la final sau se întrerupe activitatea sa, echipa este mutată la un alt proiect al stației TV. De data aceasta, însă, situația nu a stat deloc în felul acesta pentru Teo Trandafir și echipa proiectului media!

Li s-a spus că nu există alt proiect la care să fie atribuiți, așa că șefii stației media le-au arătat „ușa din dos” celor care au lucrat cu prezentatoarea TV! Emisiunea rula pe micile ecrane încă din anul 2013.

Deși, inițial, reprezentanții postului nu au dorit să comenteze informațiile, ulterior, după publicarea articolului au revenit cu o declarație. „Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu ceva fresh, o nouă abordare, cu care să ne surprindem publicul în mod plăcut. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”.

Teo Trandafir a confirmat informațiile: ”Da, emisiunea a fost închisă!”, pentru CANCAN.RO.

Comenteaza