Lovitură sub centură pentru Teo Trandafir! Vedeta a rămăs fără emisiune

Lovitură sub centură pentru Teo Trandafir! Vedeta a rămăs fără emisiune
| Foto: spynews.ro.

Conducerea Kanal D a decis ca emisiunea ”Teo Show” prezentată de vedeta Teo Trandafic să se încheie.

Vedeta a rămas fără emisiunea de la ora 15:00, dupa ce conducerea Kanal D a decis, cel mai probabil, că proiectul să fie scos din grilă pentru că cifrele de audiență obținute de Teo Trandafir în ultima perioadă ar fi tot mai mici. Așadar, conducerea nu ar fi mulțumită, iar emisiunea nu ar mai prezenta interes pentru postul de televiziune turcesc. 

Până în momentul de față nu există declatații oficiale despre încetarea emisiunii, și nu se știe nici dacă Teo ar putea începe un alt proiect din toamnă, tot la Kanal D, sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la postul de televiziune turcesc, post la care activează încă din 2013.

În urmă cu câteva luni, Teo Trandafir a făcut o mărturisire care i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii săi. În cadrul unui interviu vedeta a vorbit despre momentul retragerii din lumina reflectoarelor. Întrebată cât va mai lucra în televiziune, vedeta a glumit, în dulcele-i stil caracteristic, că va sta până când șefii vor decide să o concedieze.

„Până mă dau afară. Ai altă idee? Și… 1. Mă dau afară 2. Aștept să văd dacă mă angajează altul. Stau un an să văd dacă mă angajează și abia după aceea mă retrag”, a mărturisit Teo Trandafir, totul fiind spus atunci în spirit de glumă, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 
 

Comenteaza