Teo Trandafir și Bursucu nu vor mai prezenta împreună! Motivul din spatele despărțirii: „În ultima vreme, exista o tensiune între ei”

Teo Trandafir și Bursucu nu vor mai prezenta împreună! Motivul din spatele despărțirii:  „În ultima vreme, exista o tensiune între ei”
| Foto: fanatik.ro.

Bursucu se desparte oficial de Teo Trandafir astăzi, dată când va avea loc ultima emisiunea în această formulă.

După ani buni în care au format unul din cele mai iubite cupluri de prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu se despart. Adi Cristea va avea propria sa emisiune. Este vorba despre un matinal care va începe pe 7 martie 2022.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce se separă cei doi prezentatori de la Kanal D, care au făcut audiențe mari pe tronsonul orar 15-17 în ultimii ani?

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK,  există mai multe motive care au dus la această schimbare. În primul rând, postul turc și-a dorit foarte mult să folosească și tronsonul de dimineață pentru a-și crește audiența.

Kanal D nu a mai avut de multă vreme un matinal. Postul a difuzat reluări de emisiuni și de seriale turcești după știrile dimineții. Ultimul matinal a fost prezentat de Gabriela Cristea, intitulat „Draga mea prietenă”.

Kanal D l-a ales pe Bursucu pentru acest matinal, deoarece este una dintre vedetele care au ridicat de fiecare dată postul cu producțiile pe care le-a prezentat. „Roata norocului” și „Se strigă darul” sunt două dintre proiectele care l-au avut în prim plan pe Adrian Cristea, datorită cifrelor bune în audiențe.

Ei bine, se pare că există și un alt motiv pentru care Teo și Bursucu nu vor mai prezenta împreună. Îndrăgita prezentatoare de televiziune s-ar fi plâns în stânga și-n dreapta că este deranjată de momentele de efervescență ale colegului ei. S-ar fi creat de tensiuni în afara camerelor de luat vederi, unele chiar și în direct.

Teo s-a plâns destul de des în ultima vreme că nu se poate desfășura așa cum și-ar dori. Asta pentru că Bursucu acaparează discuțiile cu invitații pe care ar vrea să îi întrebe unele lucruri, dar nu apucă. De cele mai multe ori este întreruptă.

Nici unele glume pe care Bursucu le-ar face nu ar fi tocmai pe placul lui Teo. „În ultima vreme, exista o tensiune între ei. Teo s-a săturat de țipetele lui Bursucu din emisiune, atunci când e pus pe șotii și de faptul că e mereu întreruptă.

Cel mai evident a fost când Teo i-a luat un interviu lui Mugur Mihăescu. Tensiunea care s-a văzut în direct a fost doar o părticică din realitatea din afara camerelor”, a spus o persoană din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, pentru FANATIK.

Comenteaza