Teo Trandafir rupe tăcerea! Ce relație este, de fapt, între ea și Bursucu: „ E un fel de căsnicie…”

Teo Trandafir rupe tăcerea! Ce relație este, de fapt, între ea și Bursucu: „ E un fel de căsnicie…”
| Foto: ziareonline.ro

Teo Trandafir a vorbit despre relația cu colegul său de platou, Bursucu, alături de care prezintă de mulți ani. 

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Teo Trandafir a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Bursucu, colegul său de platou de ani de zile.

Vedeta susține că cei doi petrec nouă ore pe zi împreună, de luni până vineri, iar în timpul liber, fiecare stă cu familia lui.

Teo Trandafir a adăugat că ea și Bursucu au nu fel de ”căsnicie publică”, care are mai multe responsabilități chiar și decât una privată.

„Noi stam împreună de la ora 10.00 până la ora 19.00, zilnic, de luni până vineri. Restul timpului îl dedicam familiilor noastre.

Noi avem un fel de căsnicie publică care comportă mult mai multe responsabilități decât una privată.

La televizor, orice mic dialog poate fi întors pe toate părțile și interpretat în fel și chip de cei care îl văd”, a declarat prezentatoarea tv pentru sursa citată.

Pe lângă căsnicia ”publică”, pe care o are cu Bursucu, Teo Trandafir nu exclude să se recăsătorească. Vedeta a mai declarat că deși nu se gândește prea mult la viitor, nu exclude să fie mireasă din nou.

„Eu sunt un om care traiește iubind si din iubit, și imi permit să sper că anul viitor îmi va aduce iubire liniștită și în pace

În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu. Nu pot să văd lucruri care nu se vor întâmplă, ca după aceea să fiu dezamăgită. Daca Dumnezeu vrea, probabil se va întâmpla”, a spus vedeta.

Teo Trandafir, dispută în direct cu Bursucu

De menționat este faptul că, între Bursucu și Teo Trandafir au mai existat tensiuni pe platou de filmare.

Chiar în urmă cu două luni, Teo Trandafir a fost vizibil deranjată de intervențiile acestuia, atrăgându-i atenția.

„Taci din gură! Stai! Stai! Nu vorbi tare, nu vorbi în urechea mea. Lasă-mă să mă concentrez măcar o dată, nu mai răcni! Trebuie să mă conțin.”, i-a spus Teo colegului ei din emisiune, în direct, la Teo Show.

Tensiunile dintre cei doi de la acel moment au continuat atunci când Bursucu a vrut să îi adreseze o întrebare invitatului Mugur Mihăescu, moment în care Teo Trandafir a reacționat acid din nou, reocomandându-i acestuia să se controleze.

„Eu nu mă așteptam ca tu să fii atât de implicat în acest mic, amărât de interviu. Tot ce-ți vine tu faci în emisiune? Ar fi bine să nu.”, a continuat vedeta, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza