„Teo Trandafir A Murit!” Vestea care a șocat fanii! La doar o săptămână după ce vedeta a împlinit 50 De Ani

„Teo Trandafir A Murit!” Vestea care a șocat fanii! La doar o săptămână după ce vedeta a împlinit 50 De Ani
| Foto: ziareonline.ro

Vestea că Teo Trandafir ar fi murit a circulat astăzi pe întegul internet. Prezentatoarea de la Kanal D s-a grăbit să dezmintă zvonurile.

Reacția lui Teo Trandafir după ce s-a scris că a murit

“Dacă mă întrebați ce mai fac, răspunsul meu este unul foarte simplu. În principiu fac bine când nu răspuns telefoanelor din partea prietenilor mei îngrijorați care măî întreabă cum mă simt. Se pare că niște oameni care nu mai au nici Dumnezeu și nici măsură, au scos despre mine, a șaptea oară săptămâna asta, zvonul conform căruia aș fi trecut la cele veșnice.

Toți suntem datori cu o moarte. Știu asta. dar mie nu mi s-a întâmplat nimic acum. Vă doresc sănătate, vă doresc bine, vă doresc lumină. Și mai ales să credeți ce știți. Acum eu vă spun că totul e bine și vă mulțumesc pentru faptul că vă interesează”, a declarat Teo Trandafir într-o înregistrare video postată pe contul său de socializare.

Ce va face Teo Trandafir după ce s-a scris că a murit

“Atenție! Pe Facebook sunt distribuite informații false în care este relatată știrea “Teo a murit”. Teo se simte foarte bine și nu are probleme de sănătate. Vă rugăm să raportați orice știre de acest gen pentru că este una falsă.

Smart Activity va acționa în instanță orice persoană fizică sau juridică care va mai relata acest subiect. Vă mulțumim, echipa Teo”, este mesajul care a apărut pe contul de socializare al lui Teo Trandafir, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza