Tarifele celor mai cunoscuți artiști din România! Cât iau vedetele ca să-ți cânte la petreceri

Tarifele celor mai cunoscuți artiști din România! Cât iau vedetele ca să-ți cânte la petreceri
| Foto: fanatik.ro

Odată cu relaxarea restricțiilor, artiștii din România au început iar să cânte. Sumele percepute la fiecare petrecere au crescut cu cel puțin 20% de la începutul pandemiei.

 

Când vine vorba de evenimente cu totul și cu totul speciale, fie că e o nuntă, fie că este o altă petrecere cu însemnătate, cei cu dare de mână apelează la greii din showbiz.

Iar tarifele sunt pe măsură, în funcție de durata și de complexitatea show-ului cerut, artiștii oferind, la cerere, și show-uri cu dansatori sau alături de o întreagă formație.

Astfel, conform informațiilor FANATIK, Florin Salam ar fi cel mai scump artist de la noi din țară, la această oră, iar pentru o noapte întreagă tariful lui depășește 20.000 de euro.

Sume mari de bani, pe măsura numelui și show-ului oferit, încasează și Horia Brenciu, Ștefan Bănică sau Holograf, tariful lor ajungând la 10.000 de euro, iar Loredana cere, pentru o noapte de petrecere de neuitat 12.500 de euro.

Alex Velea este mai ”modest”, iar la evenimente cere în jurul a 4.500 de euro, iar Smiley, pentru un show memorabil se ”mulțumește” cu 7.000 de euro, aceeași sumă fiind suficientă pentru un spectacol marca Voltaj.

Maneliștii de renume încasează sume serioase la nunți
Pentru o nuntă la care să cânte Adi Minune, Jean de la Craiova sau Vijelie trebuie scoși din buzunar minimum 5.000 de euro, iar distracția este garantată.

Nici Adi de la Vâlcea, Carmen Șerban sau  Taraful Cleante nu sunt tocmai ieftini când vine vorba de evenimente, ei încasând minimum 3.000 de euro pentru 3 ore de cântare, sau peste 4.000 pentru întreaga noapte.

Pentru doi dintre cei mai cunoscuți cântăreți din noul val, foști Faimoși de la Survivor România 2021, Jador și Culiță Sterp, cei care vor să îi aibă alături la un eveniment special trebuie să scoată sume mari de bani din buzunar.

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, managerul lui Culiță Sterp.

Jador este și el campion la încasări, iar pentru o nuntă sau o petrecere de o noapte încasează, în funcție de cerințe, minimum 5.000 de euro.

Nici Clejanii nu sunt tocmai ieftini, iar spectacolul susținut de Viorica și Ioniță de la Clejani costă în jur de 5.000 de euro pentru o noapte de petrecere.

Andreea Bălan este una dintre artistele care, în funcție de show-ul dorit, are încasări serioase la evenimente. Mai exact, susțin sursele FANATIK, cântăreața încasează între 2.000 și 3500 de euro, pentru un show de maximum 3 ore, la un eveniment, prețul fiind legat de numărul de dansatoare din trupa vedetei care vor urca pe scenă.

Pepe însă, chiar dacă vine fără dansatori, dar are totuși formația alături, încasează 3.00 de euro pentru un show standard, de două ore, iar pentru o nuntă sau pentru o noapte în care să se ocupe de distracția invitaților, cere în jurul a 5.000 de euro.

Elena Gheorghe, ne-au precizat cei implicați în organizarea de evenimente, cere în jur de 3.500 de euro, bani în care sunt incluse și momentele tradiționale machedonești.

Roxana Nemeș, una dintre Faimoasele de la Survivor România 2021, cere, pentru un show de o oră, în jur de 1.000 de euro, Lora are un tarif de 1.500 de euro, Corina Bud vrea 2.000 de euro, Cezar Ouatu susține un recital de o oră pentru 1.500 de euro, iar Emilia Ghinescu, pentru o sumă cuprinsă între 1.500 și 2.500 de euro are grijă ca nunta să fie de neuitat.

Multe dintre vedetele de la noi joacă rolul prezentatorilor la nunți, iar tarifele percepute pentru buna dispoziție a invitaților sunt pe măsura popularității de care de bucură acestea.

Astfel, matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil au un tarif de 3.000 de euro pentru a juca rolul de MC la un eveniment, Cristi Brancu și Oana Turcu cer aceeași sumă, Mike Diamondz are un tarif în jurul a 1.500 de euro, Mihai Morar și Daniel Buzdugan fac show pentru sume cuprinse între 1.500 și 2.000 de euro, iar Cosmina Păsărin taxează un asemenea eveniment cu 1.000 de euro.

Prezentatori TV precum Cătălin Măruță sau Mădălin Ionescu cer în jurul a 1.500 de euro, iar celebrul Octavian Ursulescu se mulțumește cu 800 de euro pentru o noapte la care să prezinte un eveniment, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza