Vlăduța Lupău, despre starea ei de sănătate. Cântăreața nu trece prin momente tocmai bune: "Nu știu cum am reușit să trec"

Vlăduța Lupău, despre starea ei de sănătate. Cântăreața nu trece prin momente tocmai bune: "Nu știu cum am reușit să trec"

 Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost nevoită să se interneze la spital.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar vedeta a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, asta pentru că s-a confruntat cu o răceală puternică și a fost nevoită să i se administreze antibiotic.

Vlăduța Lupău a oferit detalii despre starea ei de sănătate și a mărturisit că se simte mult mai bine, însă fiul ei, Iair, a făcut febră și chiar dacă a încercat să îl protejeze, cel mic se confruntă cu o răceală.

'Sunt mai bine, nu știu cum am reușit să trec printr-o perioadă atât de scurtă, după ce am făcut antibiotic șapte zile. Problema este că, chiar dacă am stat la distanță de Iair s-a luat un pic și la el, sperăm să scăpăm ușor cu el.

La el cumva e prima febră, mică, dar sper să scăpăm să nu fie nevoie de nimic și voi să aveți grijă de voi zilele astea că trebuie să avem grijă unii de alții. '', a declarat Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a decis să meargă la spital în urmă cu câteva săptămâni deoarece cântăreața s-a confruntat cu febra destul de mare, dar și cu dureri în gât. Artista mărturisit în mediul online că a făcut și un început de pneumonie și a fost nevoită să treacă pe antibiotic.

''O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile... Credeam că sunt voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie... Sper să-mi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital.

Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu "roșu în gât'', a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza