Culiță Sterp, anunț dureros în pragul sărbătorilor: ”Am sperat până în ultimul moment!”. Ce se întâmplă cu artistul

Culiță Sterp, anunț dureros în pragul sărbătorilor: ”Am sperat până în ultimul moment!”. Ce se întâmplă cu artistul
| Foto: cancan.ro

Culiță Sterp nu va putea susține multe dintre evenimentele pe care le avea programate în perioada următoare, din cauza problemelor cu legea.

Culiță Sterp avea programate mai multe evenimente în următoarea perioadă, însă din cauza problemelor pe care le are cu legea, programul său artistic a fost afectat. Legea nu îi permite artistului să iasă din România, însă acesta spera ca lucrurile să se rezolve până la finalul anului, atunci când ar fi fost nevoit să plece din țară.

Evenimentul programat pentru noaptea dintre ani, din Germania, nu va mai putea fi onorat. Astfel, Culiță Sterp a anunțat pe toată lumea, în special pe românii care așteptau cu nerăbdare acest moment.

În locul lui se va prezenta o altă colegă de breaslă, Andrada Cerna.

De asemenea, el a mai explicat că imediat ce va avea mai multe detalii despre evenimentele sale viitoare îi va anunța pe fani.

”Cu părere de rău vreau să vă anunț că nu o să putem să fim prezenți în Germania, la Revelionul pe care trebuia să-l susținem. Am sperat până în ultimul moment că problemele se vor rezolva și că vom putea pleca, și că vom putea fi aproape de dumnevoastră. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. O să revenim cu detalii și o să reprogramăm evenimentele pe viitor. Până atunci, vă dorim tuturor sărbători fericite alături de familie, alături de cei tragi și să ne revedem curând și în afara țării”, a spus Culiță Sterp, pe TikTok.

Culiță Sterp și-a făcut curaj și a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu privire la accidentul rutier pe care l-a provocat. Bărbatul a ținut să își asigure fanii că nu fuge de responsabilități, ba din contră, este mai prezent ca niciodată, însă face tot posibilul pentru a-și îndrepta greșelile.

„Vă pup pe toți, dragii mei. N-am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc, să vă spun ceva după cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat.

Vreau să le cer scuze celor pe care i-am dezamăgit, celor care mă apreciază și în special familiei mele care este mereu lângă mine. Știu că am dezamăgit și poate că nu își mai au rost cuvintele, dar nu cred că este om în lume care să nu greșească”, a declarat Culiță Sterp pe contul său de Instagram.

Comenteaza