Smiley și-a anulat toate concertele! Artistul se confruntă cu probleme medicale: „Să ne revedem cu bine”

Smiley și-a anulat toate concertele! Artistul se confruntă cu probleme medicale: „Să ne revedem cu bine”

Smiley trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere medical, motiv pentru care a fost nevoit să-și anuleze concertele.

„Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley a avut parte de un moment stânjenitor în timpul unui recital în Fratelli, la Mamaia, după ce i-a ”murit” sonorizarea. Fără glas câteva momente, soțul Ginei Pistol avea să remedieze situația.

”Da, mi-a căzut, un pic, instalația! Să sperăm că nu mai întâmpinăm probleme de genul ăsta… Facem o probă de microfon, să vedem dacă ne auziți”, a spus Smiley. Ce se întâmplase? Cântărețului i-a sărit discul, iar vocea lui, precum ”caii verzi pe pereți”, melodia pe care urma s-o cânte, nu s-a mai făcut auzită. Moment ușor penibil, dar rezolvat, după anunțul artistului.

Instalația lui Smiley s-a remediat, fostul component al trupei Simplu reluându-și mișcările de scenă, spre deliciul celor care-l urmăreau, în picioare, între mese. Și cu telefoanele ”armate”, gata pentru filmulețe și poze de neuitat!

„Caii verzi pe pereți” aveau să-și facă intrarea din scena unde Smiley, acompaniat de trupa lui, dar și de invitații dornici de un păhărel și-o muzică live, încerca să ducă până la capăt un spectacol atât de așteptat, potrivit ciao.ro.

Comenteaza