Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat emisiunea și premiul de 100.000 de euro

Survivor România All Stars 2024. Cine a câștigat emisiunea și premiul de 100.000 de euro

Pro TV se pregătește pentru finala Survivor România All Stars 2024 și unii concurenți de la Faimoși, cât și de la Războinici vor încerca să pună mâna pe marele premiu.

Lola Crudu a fost eliminată de la Survivor All Stars, după ce a pierdut în fața lui Andrei Ciobanu, la duelul eliminatoriu. Cu ochii în lacrimi, aceasta a făcut câteva declarații emoționante în emisiune, dezvăluind ce a însemnat pentru ea această experiență.

„Țin să mulțumesc tuturor. Acum 4 ani, pentru mine a fost ceva nou Survivor. Cei care-mi cunosc povestea știu că eu, de fapt, nu m-am înscris la Survivor, eu l-am înscris pe fratele meu și ca să vedeți că Dumnezeu, dacă are un plan pentru tine, El te trimite acolo. După 4 ani, ce credeți, All Stars. Am zis: „bă, eu n-am cum să ajung'. E, uite că sunt aici. Domnul Dan, m-am bucurat și mă bucur în continuare. Pentru mine, All Stars a însemnat mult mai mult decât sezonul 1, recunosc. Țin să le mulțumesc colegilor mei, întregii echipe.”, a declarat aceasta.

Iancu Sterp a câștigat colanul de Imunitate în ediția Survivor All Stars difuzată miercuri, 10 aprilie, la PRO TV. Daniel Pavel a ținut să-l felicite și a dat mâna cu el.

Când ți se duce nisipul fin dominican de sub picioarele Tribului Războinicilor, unul dintre ei se agațā cu tenacitatea şi fortă fizică şi a voinței şi securizează un simbol salvator în Săptămâna de SURVIVOR – Colanul de Imunitate. Acesta este Iancu Sterp. Bravo!', a scris Daniel Pavel pe Instagram, în dreptul unei poze cu Iancu Sterp.

Zanni și TJ Miles au pornit un atac dur către Andrei Ciobanu, după ce a revenit în competiție. La Survivor All Stars a avut loc o premieră, după ce Andrei Ciobanu nu a mai fost eliminat din competiție, deși pierduse la duelul eliminatoriu în fața Anei Pal. Se pare că acest lucru nu a fost privit cu ochi buni de toți concurenții, doi dintre ei adresându-i cuvinte acide acestuia, potrivit viva.ro.

Comenteaza