Cel mai neașteptat cuplu de la Survivor All Stars. Doi concurenți au fost surprinși făcând gesturi tandre unul față de celălalt

Cel mai neașteptat cuplu de la Survivor All Stars. Doi concurenți au fost surprinși făcând gesturi tandre unul față de celălalt
| Foto: cancan.ro

Se înfiripă o nouă poveste de dragoste la Survivor All Stars 2024, între Zanni și Alexandra Duli.

Totul a pornit de la jocul ”adevăr sau provocare” din tribul „Războinicilor”, în episodul 30, care va fi difuzat joi, 21 martie 2024, la Pro TV. Mai exact, Alex Delea este cel care a simțit slăbiciunea Alexandrei Duli pentru Zanni și a profitat. ”Războinica” a fost provocată să-i ofere un sărut ”Faimosului”, în consiliul tribal.

Ei bine, Alexandra Duli s-a conformat și, fără a pierde prea mult timp – chiar la începutul consiliului tribal, s-a ridicat și, fără a spune nimic, l-a sărutat pe obraz pe Zanni, spre surprinderea totală a tuturor. Mai puțin a Anei Pal, luptătoarea de MMA, fiind prima care a reacționat: ”Ți-am zis că te place”.

Curios dacă Duli a făcut ceea ce a simțit sau a fost provocată să-l sărute, Zanni a întrebat-o: ”A fost un pariu sau o plăcere?”. Profitând de ocazie, Alexandra Duli a răspuns: ”Ambele”. Întrebat de gazda emisiunii, Daniel Pavel, dacă i s-au aprins călcâiele după Duli, Zanni a lăsat de înțeles că da și nu s-a ferit să recunoască faptul că o place: ”O simpatizez, este adevărat. Se rățoiește, dar îmi place de ea”.

Să fie oare vorba despre o nouă poveste de dragoste la Survivor All Stars? Tot ce e posibil, în special dacă ținem cont de reacția lui Alex Delea, colegul de trib al Alexandrei Duli: ”Mi-a zis mie într-o zi! Este topită după el”, a dat din casă ”Războinicul”.

În ceea ce privește reacția Anei Porgras, despre care s-a tot speculat faptul că ar avea o relație cu Zanni, ”Faimoasa” a fost cât se poate de tranșantă. Fără a dezvoltat prea mult subiectul – ”Zanni-Duli” – concurenta a mărturisit sec faptul că: ”Mă bucur pentru el, mă bucur și pentru Duli”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza