Jador s-a despărțit de Oana Ciocan chiar înainte de nuntă? Ce s-a întâmplat după Survivor All Stars: „M-ai mințit de la început!”

Jador s-a despărțit de Oana Ciocan chiar înainte de nuntă? Ce s-a întâmplat după Survivor All Stars: „M-ai mințit de la început!”

După ce s-au întors acasă din celebra emisiune, au apărut zvonuri conform cărora Jador și Oana Ciocan s-au despărțit.

După ce s-au logodit în fața unei țări întregi, în timpul show-ului Pro TV din Republica Dominicană, cei doi s-au întors în România. Manelistul a fost eliminat din competiție chiar înainte ca iubita sa să ajungă în junglă, în timp ce Oana Ciocan nu a rezistat prea mult presiunii noului sezon.

Să fie oare vorba chiar de despărțire? Cel puțin asta au crezut fanii cuplului după ce au văzut ultima postare a manelistului de pa Instagram. Luni noapte, Jador a postat un mesaj subliminal pe InstaStory, care ar putea face referire la faptul că s-a despărțit de logodnica sa Oana Ciocan, potrivit cancan.ro.

Mai exact, este vorba despre o melodie cântată de amorezatul manelist, piesa ale cărei versuri parcă vorbesc de la sine. Iată versurile melodiei pe care Jador le-a postat noaptea trecută pe InstaStory!

„Greșeala mea că te-am iubit prea mult,
Păcatul tău că m-ai mințit de la început,
M-ai trădat, iubirea mea,
Când mi-a fost viața mai grea”, sunt versurile care i-au făcut pe fanii manelistului să creadă că s-a despărțit de Oana Ciocan.

Comenteaza