Acuzații de „blat” la Survivor All Stars de la Pro TV! Ce s-a întâmplat după eliminarea Oanei Ciocan

Acuzații de „blat” la Survivor All Stars de la Pro TV! Ce s-a întâmplat după eliminarea Oanei Ciocan
| Foto: cancan.ro

În ultima ediție a emisiunii „Survivor All Stars 2024”, Oana Ciocan, iubita lui Jador, a părăsit definitiv emisiunea.

Șederea la Survivor All Stars a fost una de scurtă durată pentru Oana Ciocan. ”Războinica” a intrat în competiție cu gândul că va fi alături de iubitul ei, Jador, însă planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele de pe insulă. Manelistul a fost eliminat cu puțin timp înainte ca ea să intre în competiție, iar lipsa iubitului ei pare să-i fi afectat orice capacitate de concentrare și dorință de a lupta alături de echipa ei, potrivit cancan.ro.

După o săptămână în care ”Faimoșii” au câștigat proba de imunitate și cea de recompensă, în ediția de joi, 14 martie 2024, a avut loc duelul eliminatorie din tabăra ”Războinicilor”, Lola și Oana Ciocan fiind propuse în consiliu. Atât pentru echipa roșie, cât și pentru concurenții din echipa albastră, se poate spune că finalul duelului a fost unul previzibil. După doar două săptămâni petrecute pe insula din Dominicană, iubita lui Jador a fost eliminată definitiv de la Survivor All Stars.

”Mă doare c-am pierdut. Mă doare că plec. Pur și simplu, nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină…. Cel mai bun să câștige și să fie Albastru! Asta îmi doresc”, a spus Oana Ciocan, înainte că Domnu Dan să-i stingă torța.

Comenteaza