Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars

Surpriza anului la Pro TV! S-au sărutat și s-au logodit la Survivor All Stars
| Foto: cancan.ro

TJ Miles și Francisca s-au revăzut după luni bune, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

TJ Miles și Francisca sunt pregătiți să facă pasul cel mare! Fostul faimos de la Survivor și iubita lui au trăit momente intense, care i-au emoționat și pe telespectatori. Echipa formată din Zanni, Iancu Sterp și TJ Miles a câștigat proba de recompensă, care a fost uriașă pentru cei trei: au primit vizita unei persoane dragi de acasă. Zanni a fost vizitat de antrenorul și prietenul său, Iancu de mama Geta, iar TJ Miles a primit vizita partenerei lui.

Cel din urmă s-a gândit să-și ceară iubita în căsătorie, deși nu avea un inel de logodnă. TJ Miles i-a oferit orezul său, alimentul însemnând lucrul de preț pe care-l mai avea în jungla dominicană. A rostit câteva cuvinte frumoase, iar răspunsul artistei n-a întârziat să apară.

„Orezul ăsta este tot ce am acum, aici. Știu că va veni un timp când o voi face cum trebuie, dar acum am doar orezul ăsta”, a spus TJ, care s-a pus într-un genunchi în fața cântăreței.

„Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Faimosul.

Iar răspunsul a fost unul pozitiv, cei doi sărutându-se și îmbrățișându-se cu lacrimi în ochi, cu promisiunea că vor ajunge „doi boșorogi dintr-ăia, care fac totul împreună”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza