Emily Burghelea, DESFIGURATĂ pe internet! Fanii sunt îngroziți: ”E un miracol că sunt în viață”

Emily Burghelea, DESFIGURATĂ pe internet! Fanii sunt îngroziți: ”E un miracol că sunt în viață”
| Foto: click.ro

Emily Burghelea a fost victima unui accident rutier, chiar în Mauritius, în timpul unei vacanțe.

Vedeta a apărut online cu fața umflată și corpul plin de vânătăi. În descrierea imaginilor de pe Instagram, a scris: „Vreau să cred că e doar un coșmar”. Ulterior, a postat un videoclip în care își tratează rănile, menționând că: „E un miracol că am rămas în viață”.

Atunci fanii au intrat în panică și au început să o asalteze cu mesaje pentru a afla ce s-a întâmplat. La scurt timp, Emily a revenit cu detalii și a explicat că în timp ce se afla în drum spre aerport, taxi-ul în care se afla s-a izbit violent de un TIR parcat. Norocul a făcut ca vedeta să scape doar cu câteva răni. Tânăra a povestit totul pe larg, pe rețelele de socializare, și a promis că va reveni curând cu detalii despre evenimentul înfiorător de care a avut parte.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis... M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?”. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat...”, a scris vedeta pe Instagram.

 

 

Comenteaza