Băiețelul lui Emily Burghelea, probleme de sănătate. Vedeta este îngrijorată: „Mă doare sufletul....”

Băiețelul lui Emily Burghelea, probleme de sănătate. Vedeta este îngrijorată: „Mă doare sufletul....”
| Foto: ciao.ro

Emily Burghelea le-a spus fanilor săi că băiețelul ei cel mic are probleme cu pielea.

„Am zis că nu mai pot, că trebuie să fac investigațiile astea. M-am simțit teribil când m-am dus cu el de prima dacă când i-au apărut bubițele astea pe față. Am crezut că o să-i treacă. Am crezut că este ok cu tratamentul de la pediatru, dar nu. Trebuie clar studiat fenomenul în profunzime și un tratament special. Trebuie să vede, ce are. Mă doare sufletul să îl văd așa”, a povestit Emily Burghelea în mediul online.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică. Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.

Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa”, a mai spus vedeta, potrivit ciao.ro.

Comenteaza