S-a aflat adevărul de la Survivor! Care e relația dintre finalistul Andrei și Roxana Ghiță: „Îmi place de ea...”

S-a aflat adevărul de la Survivor! Care e relația dintre finalistul Andrei și Roxana Ghiță: „Îmi place de ea...”

Andrei, finalistul de la Survivor România din echipa războinicilor a spus adevărul despre relație pe care o are cu Roxana Ghiță.

Andrei Dascălu nu mai are nevoie de nicio prezentare. „The Boom”, așa cum este cunoscut în lumea boxului, a dovedit că este cel mai bun sportiv din echipa Războinicilor, fiind finalistul care s-a luptat cu Zannidache de la Faimoși pentru marele premiu de la Survivor România 2021.

Aptitudinile sale sportive, seriozitatea, profesionalismul, disciplina și ambiția sunt calitățile care au cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării. Andrei Dascălu a ieșit de trei ori favoritul publicului echipei albastre dar abilitățile sale sportive au fost cele care l-au adus în marea finală, concurentul reușind să câștige două colane de imunitate consecutive în semifinala și finala sezonului 2 Survivor România.

Întors acasă, Andrei Dascălu a fost primit cu felicitări, căldură și ropote de aplauze din partea zecilor de susținători care l-au așteptat la aeroport. În seara zilei de marți, 13 iulie, Andrei Dascălu le-a mulțimit fanilor din România pentru voturile și sprijinul pe care i le-au arătat pe parcursul competiției.

Într-un LIVE de pe Instagram, Andrei a răspuns celor mai arzătoare întrebări ale admiratorilor săi, printre care cea legată de presupusa lui relație cu fosta Războinică Roxana Ghiță. „Vikingul” de la Survivor România a declarat că cei doi sunt doar buni prieteni, dar nu exclude posibilitatea unei relații amoroase pe viitor.

„Nu, nu sunt împreună cu Roxana Ghiță. Mă înțeleg foarte bine cu Roxana, e o fată ok, știe și ea asta. Îmi place de ea, e de treabă. Nu suntem într-o relație, suntem foarte buni prieteni. Pe viitor dacă o fi să se ivească ceva, doamne ajută! Momentan nu.

Printre altele, Andrei Dascălu a povestit cât de bine s-a înțeles, de fapt, cu Zanni. Războinicul a mărturisit că și-a schimbat părerea despre trapper după ce au trecut prin etapa unificării.

De asemenea, Andrei este de părere că cel mai nedrept moment de la Survivor a fost acela în care Ana Porgras a fost eliminată, din punctul lui de vedere, mult prea repede din competiție.

Nu merita să iasa Ana de la Faimosi, aia mi s-a părut mie cea mai mare nedreptate de la Survivor. Era foarte bună și nu merita să iasă atunci. Cu Zanni m-am înțeles foarte bine. Aveam o altă parere despre el, dar de când ne-am unificat am avut anumite discuții și e chiar de treabă”, a spus Andrei Dascălu într-u videoclip LIVE pe Instagram, potrivit playtech.ro.

Comenteaza