Mulți s-au întrebat cum arată Carla’s Dreams fără mască. Artistul a fost surprins fără machiaj pe stradă

Mulți s-au întrebat cum arată Carla’s Dreams fără mască. Artistul a fost surprins fără machiaj pe stradă

Carla’s Dreams a fost o surpriză pe piața muzicală, în special din cauza curiozității fanilor care voiau să afle cine se ascunde sub măștile membrilor.

Acum s-a aflat adevărul!

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams. Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré. Trupa combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen.

De când s-au lansat, membrii trupei Carla’s Dreams au fost vânați pentru faptul că nimeni nu i-a văzut vreodată la față. Conceptul lor a fost încă de la început să poarte măști, astfel că oamenii să nu-i recunoască pe stradă. Cu toate acestea, este greu să te mai ascunzi când ai un succes formidabil și sunt milioane de fani care doresc să știe mai multe despre tine.

În aparitiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. De curând, toți membrii au fost fotografiați în Moscova, fără mască, și astfel s-a aflat identitatea lor. Potrivit presei din Rusia, membrii trupei au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi, scrie newscaffe.ro.

Mai mult, solistul formației este Andrei Tarus. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1984 în orașul Slobozia din Republica Moldova și a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Andrei Tarus a fost membru al trupei Quanto.

Chitaristul trupei este Emanuel Masson si a colaborat cu artiști de renume printre care Inna și Stefan Stan. Locuiește în București și a absolvit facultatea ASE, potrivit ziareonline.ro.

Mulți s-au întrebat cum arată Carla’s Dreams fără mască. Artistul a fost surprins fără machiaj pe stradă

Comenteaza