Emily Burghelea a ajuns pe patul de spital! Vedeta a izbucnit în lacrimi după veștile primite de la medici

Emily Burghelea a ajuns pe patul de spital! Vedeta a izbucnit în lacrimi după veștile primite de la medici

Emily Burghelea, abia devenită mămică, a ajuns încă o dată pe patul de spital din cauza „febrei laptelui”.

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite influncerițe din țara noastră. Vedeta se poate numi o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Tânăra a arătat de multe ori talentul pe care îl are în industria modei, făcându-se remarcată în concursul „Bravo, ai stil!”, însă după încheierea acestuia, tânăra și-a continuat activitatea în mediul online, acolo unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă. 

Emily Burghelea a reușit să-și construiască o familie alături de iubitul ei, Andrei, cu care are doi copii minunați. Proaspăta mămică a adus pe lume, în urmă cu puțin timp, un băiețel sănătos, însă, din nefericire, influencerița s-a confruntat cu probleme de sănătate după naștere. Vedeta a trecut prin clipe de chin din cauza „febrei laptelui”, iar durerile și starea de rău pare să nu se oprească.

Emily Burghelea a ajuns ieri, 29 ianuarie, la spital, după ce a făcut tot ce i-a stat în putință să oprească durerile cauzate de „febrei laptelui”. Mai mult decât atât, iubitul ei a apelat și la un preot, însă, deși părea că îi revine zâmbetul pe față și se simte mi bine, la scurt timp a început să resimtă durerile.

Astfel, cei doi au decis să se întoarcă la spital. Emily Burghelea spera să nu o interneze, întrucât nu poate sta departe de copiii ei, însă, pentru un control mai amănunțit, medicii au decis să o țină sub supraveghere o perioadă.

Atât Emily Burghelea, cât și iubitul ei sunt foarte activi în mediul online și împărtășesc cu fanii toate momentele din viața lor. Din nefericire, în ultima perioadă Emily s-a simțit tot mai rău, însă asta nu a împiedicat-o să își țină urmăritorii la curent cu privire la starea sa de sănătate.

Iubitul lui Emily Burghelea și-a anunțat urmăritorii că mama copiilor lui va rămâne internată în spital, însă va trebui să rămână puternică pentru a reuși să își revină din acest chin la care a fost supusă în ultima perioadă.

Din nefericire, încă nu i s-a dat un diagnostic clar, însă Emily va rămâne internată sub supravegherea medicilor. Andrei este în permanență alături de ea și o încurajează așa cum poate el mai bine, pentru ca vedeta să poată trece mai repede peste această perioadă dificilă.

„ Iubire, nu mai plânge. O să fie bine. Suntem bine! Cum ești tu? Forță!”, a încurajat-o Andrei pe iubita lui, aflată în lacrimi pe patul de spital.

„ Încă nu avem un diagnostic clar, dar trebuie să fie puternică. O să fii bine, iubire!”, a transmis Andrei, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza