Video Un polițist a bătut o femeie și a lăsat-o inconștientă pe stradă. Motivul? Nu purta mască

Un polițist a bătut o femeie și a lăsat-o inconștientă pe stradă. Motivul? Nu purta mască

Mulți polițiști din Arad sunt acuzați că au maltratat o femeie din cauză că nu a purtat mască de protecție. Din cauza agresivităților aplicate, femeia a leșinat.

O femeie în vârstă de 50 de ani ar fi fost bătută de mai mulți oameni ai legii, în localitatea Buteni din județul Arad. Victima a fost lăsată în stare de inconștiență în plină stradă, căci ea a leșinat în urma atacului.

Motivul acestui atac ar fi faptul că femeia nu purta mască de protecție, iar vinovați ar fi niște polițiști, care au agresat-o pe aceasta fiindcă încălca legea.

La fața locului au sosit polițiștii din orașul Sebiș, care au solicitat și intervenția SMURD, pentru că starea de sănătate a femeii era una degradată. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul din Ineu.

Aceasta a primit acolo îngrijiri medicale, dar apoi a plecat pe propria răspundere din unitatea medicală.

”Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

 

Comenteaza