Sorina, manelista care cânta alături de Nicolae Guță, se zbate între viață și moarte! Imagini șocante!

Sorina, manelista care cânta alături de Nicolae Guță, se zbate între viață și moarte! Imagini șocante!

Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță, este grav bolnavă. Manelista se zbate între viață și moarte.

De mai mulți ani, Sorina a dispărut complet din luminile reflectoarelor. Viața ei personală, dar și viața amoroasă așadar, au rămas doar un mister pentru toți românii care o admirau și care îi ascultau muzica. 

Imagini șocante cu Sorina, marea dragoste a lui Nicolae Guță

Recent, pe rețelele de socializare au apărut imagini de-a dreptul cutremurătoare cu fosta cântăreață. Țintuită la pat, fără vlagă, fără puterea de a vorbi, a șocat o țară întreagă. Apropiații cer ajutor necontenit.

Sorina Manelista s-a iubit nebunește cu Nicolae Guță. Relația lor a fost una cât se poate de controversată și tumultoasă, iar despărțirea a fost una cu scandal. De atunci, nu s-a mai știut nimic de manelistă, cu excepția faptului că, la un moment dat, s-a pocăit.

Sorina și Nicolae Guță s-au cunoscut în anul 1999 și au format un cuplu timp de șapte ani. După despărțire și după moartea mamei sale, Sorina a căzut în patima alcoolului.

Acum, manelista se zbate între viață și moarte. Are nevoie de un transplant de rinichi, iar operația ar urma să aibă loc la o clinică specialistă din Turcia. Cel care a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare a fost chiar Tzancă Uraganu.

Manelistul a rugat pe toți lăutarii în primul rând să o ajute pe Sorina să câștige lupta cu boala.

”Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina, se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia! Fiecare care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Manelistul a mai specificat că în prezent Sorina Manelista trăiește în condiții nefavorabile, într-o casă în care plouă, așadar fosta soție a lui Nicolae Guță are nevoie urgentă de ajutor. Tzancă Uraganu le-a promis fanilor că îi va ține la curent.

Casa Sorinei Manelista a luat foc în anul 2020. Tragedia s-ar fi produs din cauza unei ţigări uitată aprinsă, potrivit spynews.ro.

 
 
 

Comenteaza