Nicolae Guță plătește o sumă infimă, ca pensie alimentară pentru fata pe care o are cu Mădălina: ”De Crăciun și Paște pune în plus”

Nicolae Guță plătește o sumă infimă, ca pensie alimentară pentru fata pe care o are cu Mădălina:  ”De Crăciun și Paște pune în plus”
| Foto: spynews.ro.

Mădălina, cunoscută ca și Beyonce de România, a făcut dezvăluiri cu privire la relația pe care o are cu Nicolae Guță, tatăl fiicei ei.

Manelistul oferă o pensie alimentară în valoare de 270 de lei, dar nu se interesează de fiica sa.

Iubirea lor nu a rezistat, iar la scurt timp după naștere, Mădălina Dumitriu a pus capăt relației. Cei doi nu mai păstrează legătura, însă, Nicolae Guță plătește o pensie alimentară în fiecare lună. Femeia își crește fetița singură, micuța având aproape 9 ani.

Suma este mică, fiind de 270 de lei. De cele mai multe ori, el plătește 300 de lei, iar în perioada sărbătorilor, indiferent că vorbim de Paște sau de Crăciun, trimite o sumă mai mare pentru a se descurca. Mădălina Dumitriu a recunoscut, în cadrul unui live pe TikTok, că anul acesta a primit de la manelist 1.000 de lei înainte de Sărbătorile Pascale.

”Ea a fost copilul numărul 10, apoi a mai făcut doi. Plătește 270 de lei. Nu știu (nr. suma pe care o dă la toți copiii). Nu mai comentez. Dă 300, ca să fie suma rotundă. Nu pot să zic, s-a mai schimbat puțin. Mi-a pus de Paște 1000 de lei. La Crăciun și la Paște mai pune așa, mai mult, e pensia pe trei luni”, a spus Mădălina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, potrivit spynews.ro. 
 
 

Comenteaza