Dramă după dramă în familia lui Nicolae Guță. „Regele manelelor” e în doliu

Dramă după dramă în familia lui Nicolae Guță. „Regele manelelor” e în doliu

Nicu Guță, unul dintre băieții lui Nicolae Guță, este din nou burlac, după ce și-a părăsit iubita.

După ce a divorțat de Daniela și și-a părăsit băiețelul, ca să se însoare cu bruneta Emy, din Oradea, Nicu Guță a decis să o lase baltă și pe aceasta. Conform unor surse din anturajul artistului, fiul lui Nicolae Guță a decis, recent, să rupă relația cu Emy.

Mai mult, Nicu Guță a decis să scoată la vânzare și salonul de înfrumusețare pe care i-l deschisese brunetei, semn că nici măcar afacerile nu îi mai unesc pe cei doi.

Contactat de reporterii SPYNEWS, Nicu Guță a confirmat informațiile referitoare la despărțire, însă a refuzat să ofere detalii referitoare la motivele care au dus la ruptură.

În urmă cu șapte ani, Nicu Guță a avut probleme penale, după ce a pocnit cu sticla în cap o tânără care a comentat când a pipăit-o în zonele intime.

„Dintr-o dată, individul acela m-a pișcat de posterior, m-am întors la el și l-am întrebat: tu ai făcut asta? M-a tras de păr, am căzut pe jos, m-am trezit cu o sticlă în cap, eram toată udă de bere, apoi au intervenit bodyguarzii.

Nu îl cunoșteam, nu știam cine este”, povestea victima. La momentul respectiv, fiul lui Nicolae Guță a fost plasat sub control judiciar, potrivit spynews.ro.

Comenteaza