Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit! Vedeta a decis să ia o pauză de la televiziune

Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit! Vedeta a decis să ia o pauză de la televiziune
| Foto: spynews.ro.

Gabriela Cristea trece prin momente grele în această perioadă din cauza unor probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV este transparentă cu fanii ei și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, chiar și atunci când veștile nu sunt foarte bune. De această dată, Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit și se confruntă cu niște probleme de sănătate, despre care a spus că o țin departe o perioadă de emisiunea pe care o prezintă.

Anunțul că va lipsi din casele telespectatorilor a fost făcut chiar de ea. Gabriela Cristea nu a spus despre ce boală este vorba sau cu ce fel de probleme se confruntă acum, însă este vorba despre sănătatea ei. Prezentatoarea TV are nevoie de timp să își revină, astfel că până atunci cea care o ajută este Paula Chirilă, căreia i-a mulțumit public.

”Dragilor, sunt perioade când sănătatea îți joacă feste și ești obligat să stai departe de tot și să te îngrijești. Zilele acestea traversez o astfel de perioadă, dar sper să mă refac cât mai curând și să mă întorc la întâlnirile noastre din fiecare seară de pe @antenastarsoficial la @capriciile_iubirii_oficial.

Îi mulțumesc @paula_chirila pentru ajutorul oferit în aceasta perioadă și promit să mă întorc cât de curând. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

”Ele sunt florile familiei noastre, Iris și Victoria Margot (Margareta). Vă iubim până la stele și înapoi. La mulți ani tuturor florilor și Paște fericit celor care sărbătoresc azi Învierea Domnului!”, a scris prezentatoarea TV, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza