Carmen Harra face predicții despre mariajul dintre Gina Pistol și Smiley: „Semnele sunt clare!”

Carmen Harra face predicții despre mariajul dintre Gina Pistol și Smiley: „Semnele sunt clare!”
| Foto: spynews.ro.

Ziua de sâmbătă, 27 mai, a fost una cu totul specială pentru Smiley și Gina Pistol. Despre căsnicia dintre cei doi, Carmen Harra a făcut o serie de predicții.

Carmen Harra este cunoscută în lumea mondenă drept una dintre cele mai bune prezicătoare. În urmă cu puțin timp, aceasta a vorbit despre viitorul cuplurilor din showbiz-ul românesc, Smiley cu Gina Pistol, la scurt timp după ce aceștia au făcut nunta.

După șapte ani de relație, Smiley și Gina Pistol au făcut în sfârșit pasul cel mare, unindu-și destinele pentru totdeauna.

Relația dintre Smiley și Gina Pistol a fost analizată și de celebra Carmen Harra. Clarvăzătoarea a făcut câteva previziuni despre cum va decurge căsnicia celor doi.

Clarvăzătoarea a făcut predicții la scurt timp după ce s-au căsătorit

În urmă cu puțin timp, Carmen Harra a vorbit despre relația dintre Gina Pistol și Smiley. Clarvazatoarea a precizat că cei doi parteneri au legătură karmică, ce nu poate fi distrusă.

Mai mult decât atât, Carmen Harra susține că fosta prezentatoare TV și cântărețul se completează perfect, astfel că mariajul lor va fi de lungă durată. Și asta nu este tot. Carmen Harra a subliniat că Gina Pistol, prin farmecul ei, a reușit să-l ducă pe Smiley în fața altarului.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie.”, a spus Carmen Harra, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza