Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească! Celebrul chef a ținut o dietă monstruoasă

Cum a reușit Cătălin Scărlătescu să slăbească! Celebrul chef a ținut o dietă monstruoasă
| Foto: cancan.ro

Cătălin Scărlătescu a reușit în urmă cu ceva timp o transformare spectaculoasă, după ce ajunsese să cântărească 140 de kg.

Cei care l-au urmărit pe Cătălin Scărlătescu din prima zi își aduc aminte că acesta obișnuia să cântărească mult mai mult decât acum. Juratul de la Chefi la Cuțite ajunsese chiar la 148 de kilograme, iar greutatea sa îi punea sănătatea în pericol. Așa că a luat decizia și a declarat război kilogramelor în plus.

Cătălin Scărlătescu a reușit să dea jos într-un timp relativ scurt aproape 50 de kilograme, așa că mulți au crezut că bucătarul a apelat la o operație de micșorare a stomacului. Însă, nu este așa. A reușit să slăbească doar cu multă ambiție și renunțând la majoritatea plăcerilor culinare.

„Pe vremuri, lumea îmi zicea Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras ca un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras. Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit imapct.ro.

 

 

Comenteaza