Gina Pistol, pregătită să semneze un nou contract. La ce emisiune TV o vom putea urmări

Gina Pistol, pregătită să semneze un nou contract. La ce emisiune TV o vom putea urmări

Gina Pistol este gata să semneze un nou contract televizat, la scurt timp după ce zicea că se retrage din lumina reflectoarelor.

2023 a venit pentru Gina Pistol cu schimbări radicale. După ce timp de 7 ani blondina a fost la „comanda” emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express, aceasta și-a suspendat întreaga activitate pentru familia ei.

Cei care o îndrăgesc nu se mai așteptau să o vadă pe soția lui Smiley implicată într-un alt proiect, dar iată că surpriza a venit recent. Fosta vedetă de la Antena 1 este pregătită să accepte o nouă ofertă, însă are și câteva condiții.

Cu toate acestea, Gina Pistol a mărturisit în cadrul unui interviu că nu își face deocamdată planuri pentru că decizia ei se poate schimba și în funcție de perioada în care primește ofertele.

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce.

Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezerva viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!”, a spus soția lui Smiley, potrivit ciao.ro.

Comenteaza