Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele momente petrecute împreună: ”Era rău, scuipa sânge”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele momente petrecute împreună: ”Era rău, scuipa sânge”
| Foto: ziareonline.ro

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri despre ultimele momente din viața artistului.

Una dintre surorile regretatului Petrică Mîțu Stoian, decedat sâmbătă 6 noiembrie, povestește ultimele clipe din viața interpretului de muzică populară.

Audiată în cursul acestei zile, dat fiind faptul că a fost alături de artist în ultimele clipe din viața acestuia, Maria a oferit un interviu la Antena 3 în care a dezvăluit cum l-a găsit pe fratele său în spital.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian dezvăluie cum l-a găsit pe Petrică Mîțu Stoian pe patul de spital

Sora lui Petrică Mîțu Stoian povestește cum a decurs ultima zi din viața artistului. Aceasta spune că imediat după ce a aflat de înrăutățirea stării fratelui său, a fugit de la Arad la Reșița, în speranța că-l poate duce pe acesta la o clinic din Ungaria.

Din păcate, a fost prea târziu. Petrică, deși încă avea puterea să glumească, se stingea puțin cât de puțin. ”Glumea, dar scuipa sânge”, spune sora acestuia.

”Pe mine m-au luat că eu am fost acolo de când l-au adus la Reșița. Eu am fugit de la Arad repede, am crezut că pot să îl iau să îl duc în altă parte, în Ungaria. Și îl duceam și în Austria, dar nu era transportabil”, a povestit sora artistului.

“Am fugit acolo, am ajuns. Era…Glumea dar era rău, scuipa sânge. Cu mine a vorbit și am stat două ore cu el acolo la cardiologie. M-au lăsat să stau cu el. L-am ajutat, ce voia el. Și tot îi spuneam ‘Hai, Petrică, nu te lasă’. Și-mi spunea: ‘Uite sormea cum am ajuns’.”, spune sora regretatului artist, la postul de știri citat.

Sora artistului încă nu-și revine după tragedia din familie

Deși a trecut aproape o săptămână de la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, sora acestuia spune că încă nu și-a revenit și nu poate concepe că acesta nu mai e.

”Sunt foarte afectată. Stau și nici nu îmi adun cuvintele. Nici nu m-am odihnit. Nici nu pot să dorm, să mănânc. A picat așa, că trăznetul. Să îl vezi în fața ochilor și după patru ore să nu-l mai vezi, să-l vezi mort. E cumplit.

Eu vreau să-i păstrez memoria. Noi l-am iubit toți și am fost mândrii de el. Atâta sunt de afectată de nici nu pot să vorbesc bine. În ziua de azi dreptatea nu prea mai are loc. Nu mă gândeam ca el, să moară el. Nu el, că el era cel mai mic dintre noi”, mai spune Maria.

Aceasta dezvăluie că avea o relație foarte bună cu Petrică Mîțu Stoian, în ciuda faptului că nu se vedeau foarte des din cauza programului aglomerat.

”Eram într-o relație frumoasă. Doar că el fiind mai ocupat, nu ne vedeam așa des. Îmi pare rău de nu mai pot, nu mai pot. Îmi pare foarte rău de el. Bucurie, când ne vedeam eram numai veseli.

Va închipuiți cum a putut el să vină să moară aici, în partea asta unde suntem noi. N-a murit la București. A murit în mâinile noastre”, a mai spus aceasta, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza