Sora lui Leo de la Strehaia a făcut un anunț cumplit: ”Ne așteptăm în orice clipă…”

Sora lui Leo de la Strehaia a făcut un anunț cumplit: ”Ne așteptăm în orice clipă…”

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Leo de la Strehaia este internat, în stare gravă, la un spital din București. Zilele acestea, sora afaceristului a dezvăluit că acesta este în pericol să-și piardă oricând viața. Întreaga sa familie vin și se roagă pentru sănătatea lui.

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a declarat sora afaceristului pentru spynews.ro.

La 10 de zile de la operație, mama afaceristului a vorbit deschis și a spus care este starea lui de sănătate, în aceste momente, potrivit ciao.ro.

„După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât. Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc. Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte. De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni”, mărturisit mama lui Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.ro.

 

Comenteaza