Leo de la Strehaia, clipe de groază în închisoare! A stat trei luni la pat cu pampers: „Mi-am pierdut memoria”

Leo de la Strehaia, clipe de groază în închisoare! A stat trei luni la pat cu pampers: „Mi-am pierdut memoria”
| Foto: ciao.ro

Leo de la Strehaia a stat trei luni la pat cu scutece, în închisoare, după ce a suferit un AVC.

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Leo de la Strehaia a dezvăluit cum se simte în prezent. Acesta a precizat că în urma acestei probleme de sănătate din închisoare i-a fost afectată memoria și nu-și mai amintește multe lucruri care s-au petrecut în viața lui.

„Păi da, cum să nu simt probleme, mai uit, nu sunt în totalitate. Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea. Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni.

Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta.”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

„Am fost operat și a fost problema că eu știu când am ajuns la spital, în 20 decembrie, și eu când m-am trezit a fost 28 martie. 3 luni de zile.(…) În perioada asta nu am știu deloc de mine. Nu știu nimic ce am vorbit, ce s-a întâmplat, cum a fost.(…) Nu-și mai făceau efectul medicamentele, trebuia să mă opereze de urgență, dacă nu mă operau muream.

M-au operat aici și mi-au scos o parte din craniu, deci e o operație foarte dificilă. Mi-a scos o bucată din el, deci partea stângă eu aici nu o mai am, acum trebuie să preia funcțiile partea din dreapta. Am probleme cu echilibrul, nu pot să merg singur, eu nu mă descurc, nici la baie dacă merg singur nu pot să merg.”, a mai spus Leo de la Strehaia, potrivit ciao.ro.

Comenteaza