Cine este Ana Mavru, concurenta de la „Insula de 1 milion”, care abia a avut bani de un trening. A început să plângă, în direct

Cine este Ana Mavru, concurenta de la „Insula de 1 milion”, care abia a avut bani de un trening. A început să plângă, în direct
| Foto: cancan.ro

Printre cei care au ajuns în Republica Dominicană la emisiunea „Insula de 1 milion” se numără și Ana Mavru, o tânără de 24 de ani, cu o poveste de viață impresionantă.

Ana Maria Mavru este o tânără de 24 de ani, originară din comuna Peretu, județul Teleorman. Aceasta are o poveste de viață impresionantă, care i-a înmuiat chiar și pe cei mai duri dintre concurenți. Tânăra a fost adoptată, iar familia sa a făcut tot posibilul pentru a-i oferi un trai cât mai bun. Însă, lucrurile nu au fost mereu roz pentru familia concurentei, iar aceștia se descurcă destul de greu. Ana și-a spus povestea și a impresionat pe toată lumea.

Deși nu provine dintr-o familie cu prea multe posibilități, Ana Mavru este cât e poate de fericită că are o familie, o mamă și un tată cărora le pasă de ea. Tânără este o iubitoare a sportului, însă drumul ei către acest domeniu este presărat cu multe obstacole, cele mai multe de ordin financiar. Banii nu sunt suficienți pentru familia Anei, iar dacă aceștia ar exista tânără i-ar investii în părinții ei, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

„Eu am fost adoptată, iar familia care m-a adoptat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în această viață și au făcut tot posibilul să-mi fie bine, să mă descurc, să reușesc în viață. Dar nu e mereu ușor.

Acum mama are probleme de sănătate și trebuie să se opereze în curând și sper că va fi ok. Tata s-a operat și el acum ceva timp și era să îl pierd. Lucrurile n-au fost întotdeauna roz pentru mine’’, a mărturisit Ana la Insula de 1 milion.

Povestea Anei Mavru l-a impresionat și pe Filip, unul dintre colegii de suferință din Dominicană. Luptătorul profesionist a fost cucerit de sinceritatea și bunătatea Anei, dar și de pasiunea sa pentru sport. Cei doi s-au apropiat încă din prima zi, iar Filip i-a făcut tinerei o mare promisiune.

Știind ce înseamnă pasiunea pentru sport și dorința ce se ascunde în inima unui sportiv, acesta i-a promis Anei că de acum o va susține și o va ajuta în tot ce are de făcut în carieră. Singurul lucru pe care Filip i l-a cerut Anei este să fie serioasă și să se dedice sportului, lucru pe care tânăra a promis că o să îl facă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza