Horoscop 1 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 1 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
E o efervescentă de zile mari, se poate să vă duceţi la un eveniment monden și să vă puneţi la curent cu noutăţile, că vreţi un refresh total. Aveţi idei de umplut timpul liber şi să cunoaşteţi lume nouă, să schimbaţi impresii, poate veţi avea activităţi comune. Poate dați o petrecere de ziua voastră de naștere și o să fie lume multă, așa cum vă place, vouă că vreți să vă acordați normal atenția cuvenită.

TAUR
Poate v-apucaţi de treabă pe-acasă şi dacă vă rămâne timp, vă duceţi la un spectacol, la vreun târg tradiţional, ori la un concert. E posibil să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva cu care să începeţi o relaţie pentru că descoperiţi nişte afinităţi, o compatibilitate. E lume care vă caută și o să faceți programul în funcție de invitațiile primite, pentru că e pe alese.

GEMENI
Se poate să reapară cineva care să vă recucerească şi să fie o companie agreabilă, poate o s-o priviţi cu alţi ochi pe această persoană şi e posibil să vă armonizaţi. O să vă achitaţi de obligaţiile casnice şi-o să vă faceţi timp şi pentru o ieşire la plimbare, să luaţi aer, să faceţi mişcare. E un grup care vă scoate în lume și o să petreceți frumos, că e un eveniment de care o să vă bucurați cu toții.

RAC
Se poate să vă facă o vizită cineva care locuieşte departe de voi şi o să luaţi pulsul relaţiei să vedeţi dacă sentimentele sunt reciproce şi mai poate continua relaţia. O să scoateţi nişte bani ca să ieşiţi cu ai voştri la o plimbare, poate daţi o fugă în alt oraş ca să vă limpeziţi mintea, sufletul. Se poate să vă duceți la un spectacol, la un concert, poate să fie o festivitate de premiere și să fie vorba și despre voi pe acolo. E ceva de bine.

LEU
O invitaţie la o zi de naştere, să luaţi masa în oraş, sau doar la cafea, să luaţi pulsul relaţiei că au tot fost discuţii în contradictoriu şi vreţi să ajungeţi la pace. Vine cineva care vă poate scoate la plimbare, într-o excursie prin ţară, în principiu, dar se poate şi în străinătate la fel de bine. E o sărbătoare. Poate contribuiți și cu ceva acolo, la pregătirea evenimentului și asta pentru că vă și pricepeți și vă și face plăcere.

FECIOARĂ
V-ar prinde bine o ieşire în oraş, poate şi prin împrejurimi, vă puteţi duce în vizită, la cineva care vă așteaptă de mult şi o să vă destindeţi. Aţi putea dispune de nişte bani ca să vă mişcaţi, s-o porniţi spre rude, sau spre o staţiune de agrement ca să vă revigoraţi. Voi poate apelați la resursele familiei că să luați ce vă mai lipsește, să-i mulțumiți pe toți ai voștri care își doresc mai multe decât de obicei.

BALANŢA
O să daţi curs invitaţiilor pe la vreo aniversare, ori vă invită cineva, pur şi simplu, la masă, şi o s-aveţi prilejul să vă cunoaşteţi mai bine, că poate se înfiripă o relaţie. Poate faceţi cunoştinţă cu nişte oameni care vor să luaţi şi voi parte la un proiect c-aveţi pregătirea necesară şi mai ales experienţa. O să tot primiți invitații, dar o să vă fie imposibil să vă vedeți cu toții, dar până la urmă poate îi adunați pe toți la un loc și rezolvați problema.

SCORPION
E cineva care vă scoate în oraş, poate fi o cină romantică, poate sunteţi la început de drum într-o relaţie şi o să vă aflaţi dacă există o magie între voi, sau nu. Familia are nevoie de ajutorul vostru şi o să vă străduiţi să le împliniţi dorinţele, poate are nevoie doar de prezenţa voastră. O să primiți dovezi de dragoste și relația voastră de cuplu va căpăta un plus de stabilitate și, cine știe, poate vă căsătoriți în curând.

SĂGETĂTOR
Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar puneţi voi, în curând, banii la loc şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Se poate să-ntâlniţi într-un cerc de prieteni, la o întrunire mondenă, poate, o persoană care să fie genul vostru şi să fie o chimie între voi. La voi se anunță distracție. Casa sentimentală e plină de accente. Se poate și la voi, și acasă, și în oraș. Aveți nevoie de spațiu ca să vă descătușați.

CAPRICORN
Simţiţi nevoia să mai lăsaţi treaba, să vă mai şi distraţi, poate vă duceţi la o petrecere, ca să vă rupeţi de stresul cotidian. În prima parte a zilei poate vă ocupaţi de casă, curăţenie, de reamenajarea interiorului, ca să daţi refresh locuinţei. Voi se poate să faceți cunoștință cu niște oameni care vor să colaborați, fie în planul afacerilor, fie în plan personal. Vedeți.

VĂRSĂTOR
Poate o să faceţi rost de diverse lucruri pentru casa, le luaţi de la magazin, sau de pe online, cum vă e mai uşor şi o să vă puneţi casa la punct, de Paşte. Poate o să le fiţi de ajutor copiilor, nepoţilor, vi se cere ajutorul şi voi o să li-l daţi că ţineţi foarte mult la ei. Aveți chef de plimbare, ca de obicei. Puteți pleca și în afara orașului, dar să vă întoarceți până diseară, că, na, mâine, poate vă duceți la serviciu.

PEŞTI
Poate o să vă împrumutaţi la propriul buzunar ca să faceţi o aprovizionare masivă pentru sărbători, fie că veţi petrece la voi acasă, ori într-o staţiune turistică, pe undeva. Anturajul are nevoie de voi şi voi de el, ca să refaceţi starea de spirit - şi o să găsiţi varianta optimă de petrecut o zi de sâmbătă. Vizita cuiva o să vă imprime o stare de bună dispoziție și se poate să luați și o decizie referitoare la viața voastră de cuplu.

sursa info: stirileprotv.ro.

Comenteaza