Horoscop 28 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă de bani mult așteptată

Horoscop 28 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă de bani mult așteptată

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 28 februarie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEŞTI
O să luaţi nişte bani cu care-aţi putea pleca într-o excursie şi să vă limpeziţi acolo gândurile, să reveniţi cu forţe proaspete acasă. Aveţi de-ncheiat o serie de situaţii care v-ar elibera de stres şi viaţa voastră ar lua o-ntorsatură fericită că v-aţi preocupa, în sfârşit şi de voi.

BERBEC
Poate-o să faceţi nişte schimbări, apelaţi la un specialist, ori la mai mulţi, cereţi sfaturi, sau vă ghidaţi doar după ceea ce simţiţi. E rost de bani, pot şi şi atenţii din partea celor care vă apreciază şi o s-aveţi o zi de mare încărcătură emoţională şi se poate să luaţi şi o decizie importantă.

TAUR
Vă puteţi uni forţele cu ale unor persoane care-şi doresc la fel de mult ca şi voi succesul şi o să fie un efort colectiv, de succes. Apar noutăţi care vă ţin în priză, vă dau de lucru, să acţionaţi pe mai multe planuri să fructificaţi nişte oportunităţi şi să vă relansaţi pe scenă socială.

GEMENI
Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă duceţi la distracţie undeva, sau să-i trimiteţi pe copii într-o excursie , o fi vreo competiţie cu miză mare. Poate vi se plătesc nişte proiecte, ore suplimentare şi o să strângeţi o sumă de care să nu v-atingeţi prea curând c-o să faceţi o investiţie serioasă.

RAC
Poate daţi o fugă la rudele de prin ţara să vedeţi ce fac, cum o mai duc şi să staţi cu ei la masă, o fi şi vreun chef - te pomeni. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să lucraţi la ceva care se potriveşte ambelor părţi şi o să puneţi suflet ca să iasă ceva de calitate, şi să fie o reuşită.

LEU
O să jonglaţi cu banii şi o să luaţi ce vă trebuie şi ce vă place ca să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Poate o să luaţi un împrumut de la bancă şi o să scăpaţi de griji, de datoriile - poate - care vă stăteau pe creier şi o să-i daţi zor să terminaţi treburile s-o-ntindeti pe undeva la relax.

FECIOARĂ
O să mai reduceţi un pic pretenţiile pe care le-aveţi faţă de partenerul de cuplu ca să fie linişte la voi acasă, să vă puteţi înţelege. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri şi o să puteţi semna un contract, poate fi şi o colaborare şi să vă asiguraţi banii pentru cheltuielile masive ale casei.

BALANŢĂ
Vi se propune un soi de colaborare căruia dacă-i daţi curs o să obţineţi atât bani, cât şi o deschidere spre altă lume. O să luaţi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să puteţi pleca în vizită la rude, la prieteni, ca să mai uitaţi de grijile cotidiene.

SCORPION
Se pare c-o să acceptaţi cu drag invitaţia la plimbare, chiar dacă e de pe-o zi pe alta, că o gură de aer nu strică. Poate-o să vă reinventaţi - scoateţi pe piaţa ceva nou, puneţi în practică idei, scoateţi bani dintr-un hobby şi o să fie un nou început.

SĂGETĂTOR
E cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă sunteţi singuri şi rezonaţi cu persoana respectivă o să fie foarte bine. Pentru voi se-anunţă bani, un surplus picat cine ştie de unde şi o posibilă numire în funcţie c-aţi absolvit nişte cursuri speciale.

CAPRICORN
Se poate să întâlniţi pe cineva care să se asorteze cu voi, pe mai multe planuri şi să porniţi la un drum lung de-o viaţă cu această persoană. Se observă bani din particular, poate ați semnat pentru nişte colaborări şi o să vă descurcaţi frumos pe zona financiară, şi nu numai pentru că Jupiter pune o vorbă bună peste tot.

VĂRSĂTOR
Poate semnaţi, în sfârşit o colaborare, sau un contract permanent cu cineva în care-aveti mare încredere. E posibil să plecaţi de azi pe undeva şi să rămâneţi în funcţie de timp, de obligaţiile familiale şi de cât va ţine buzunarul în staţiunea preferată, ca să vă remontaţi.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza