Simona Halep a plecat din România. Unde s-a refugiat în plin scandal de divorț și dopaj

Simona Halep a plecat din România. Unde s-a refugiat în plin scandal de divorț și dopaj

Simona Halep, campioana de la Wimbledon a plecat din România și s-a „refugiat” într-un loc de vis.

În plin scandal de dopaj, Simona Halep a plecat în vacanță în Dubai. Sportiva noastră s-a fotografiat lângă Burj Khalifa, cea mai impunătoare clădire de pe mapamond. Lângă poză a scris și un mesaj, prin intermediul căruia lasă de înțeles că este decisă să uite problemele prin care a trecut în ultimele luni.

„Săptămână nouă”, a scris Simona Halep lângă clădirea care a costat aproximativ 1.4 miliarde de dolari.

După ce a fost depistată pozitiv, Simona Halep a fost suspendată provizoriu. În perioada următoare, poate participa doar la turnee demonstrative.

„Nu vom avea un verdict mai devreme de un an și asta doar dacă sportiva va cere o procedură rapidă de contestare (expedite arbitration) a rezultatului WADA. Știți cum este și cu procedura asta, sportivul o cere și trebuie văzut dacă se aprobă sau nu. În perioada asta, poate juca doar la turnee demonstrative, dar atât. Sunt mai multe interdicții cu privire la ce poate să facă sau ce nu poate să facă, dar în principal nu poate juca meciuri oficiale și asta este el mai important„, a spus avocatul Cristian Jura.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au civil căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, după care mirii s-au prezentat la Fratelli, un local select din Mamaia, pentru o petrecere de lux. Printre artiştii care au întreţinut atmosfera la nuntă s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La petrecere au participat în jur de 300 de persoane, potrivit cancan.ro.

Comenteaza