Simona Gherghe a primit o nouă lovitură în izolare, după problema medicală: "Moral nu sunt bine...

Simona Gherghe a primit o nouă lovitură în izolare, după problema medicală: "Moral nu sunt bine...
| Foto: wowbiz.ro

Simona Gherghe se află în a patra zi de izolare, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, însă veștile proaste nu s-au terminat pentru vedetă.
 

Simona Gherghe s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 în urmă cu câteva zile, iar de atunci se află în izolare la domiciliu.

Prezentatoarea TV a purtat până acum masca de protecție prin casă, de frică ca niciun membru al familliei ei să nu se îmbolnăvească.
 
Veștile, însă, nu sunt tocmai bune! Vedeta de televiziune a primit o lovitură grea în urmă cu puțin timp! 

A încercat să-și protejeze familia și a stat cu masca în permanență pe față, dar eforturile ei au fost în zadar. Prezentatoarea TV a aflat în urmă cu câteva ore că și fiul ei s-a infectat cu coronavirus.
Cu toate acestea, se pare că băiatul a făcut o formă foarte ușoară de boală, ba chiar nici nu simte că trece prin exeperința COVID-19, căci mama lui a povestit că este foarte energic și nu pare să aibă deloc simptome specifice infecției cu virusul SARS-CoV-2.  

„ Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. 

Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.", a scris Simona pe pagina personală de Instagram. 

”Să stai, să nu mai vii!” Nu o mai vor pe Simona Gherghe la TV! I-a transmis un mesaj revoltător, după ce s-a infectat cu COVID.

„Si parintii fac tantrumuri sau despre ce nu se vede pe retelele sociale. Mă uit la pozele copiilor pe care le postez pe Facebook sau Instagram și încep să mă întreb dacă nu cumva am exagerat.(...) Rețelele sociale arată doar partea luminoasă, vârful icebergului, dar să știți că și noi ne mai certăm, avem discutii in contradictoriu, uneori viziuni diferite, in ceea ce priveste educatia copiilor. Avem si noi destule zile proaste. Sau cum le mai spun eu Anei si lui Vlad… si parintii fac tantrumuri. Sunt lucruri la care ma gandesc și care mă îndeamnă la o mai mare cumpătare, în expunerea publică. Pe de altă parte, simt nevoia ca toate amintirile frumoase să rămână, cumva, și într-o formă mai stabilă, decât ”norul” telefonului unde sunt depozitate.

Îmi place să văd când trec anii, unde eram, ce faceam, împreună cu prietenii, copiii, familia. Iată de ce, cu scuzele de rigoare, voi continua să împărtășesc cu voi fotografii cu micile noastre bucurii și cu marile noastre realizări, copiii. Apropos de amintiri, exact acum 9 ani, eu si Razvan ne-am cunoscut. In toata saptamana asta nebuna, de carantina, nu ne-am fi adus aminte, daca nu aparea o notificare in istoricul retelelor sociale! PS. Ultima fotografie din succesiunea de sus este primul nostru selfie impreuna. La inceputul lui 2013”, ”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza