Probleme de sănătate în familia Simonei Gherghe. Care este starea fiului prezentatoarei TV: „Tare greu e...”

Probleme de sănătate în familia Simonei Gherghe. Care este starea fiului prezentatoarei TV: „Tare greu e...”

 Fiul Simonei Gherghe are probleme de sănătate, în ultima perioadă, motiv pentru care, prezentatoarea Tv este îngrijorată.

Simona Gherghe se numără printre vedetele extrem de active în mediul online și ține constant legătura cu fanii săi. De această dată, vedeta le-a mărturisit următorilor de pe Instagram că trece printr-o perioadă mai delicată, după ce Vlad are probleme de sănătate.

Prezentatoarea TV își dedică mare parte din timp creșterii celor doi copii, Ana și Vlad, dorindus-și ca micuții să aibă o copilărie plină de momente frumoase, dar și de sprijin.

În același timp, atunci când unul dintre copii ajunge să aibă probleme de sănătate, vedeta știe cum să facă față și în astfel de moment.

Simona Gherghe le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că fiul său, Vlad, are probleme de sănătate, iar cea mai neplăcută situație este cea cauzată de tuse.

Prezentatoarea TV a avut și un mesaj pentru toate mamele, care se confruntă în această perioadă cu problemele de sănătate ale copiilor.

În sezonul rece, numărul virozelor a crescut, iar micuții sunt mai predispuși să se aleagă cu o răceală.

„Off, tare greu e când îl văd așa, cu tusea asta groaznică. Cu gândul la toate mamele care sunt alături de puii lor, cu viroza asta urâtă rău...Sunt pline spitalele. Să fiți sănătoși!”, a scris Simona Gherghe, într-un Instastory, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza