Sfârșit de relație pentru Smiley și Gina Pistol? Cei doi au luat o decizie surprinzătoare

Sfârșit de relație pentru Smiley și Gina Pistol? Cei doi au luat o decizie surprinzătoare
| Foto: ziareonline.ro

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu frumos, însă nu întotdeauna relația lor a fost una foarte ușoară.

De altfel, la început artistul nu a dorit deloc să-și asume public că are o iubită și se ascundea tot timpul. Când venea vorba despre acest subiect, el îl ocolea.

Mai mult decât atât, în timp ce trăia o poveste liberă de iubire cu Gina Pistol, acesta flirta și cu cântăreața Ana Baniciu. Se pare chiar că ar fi și fost ceva între cei doi și a și fost un scandal pe acest subiect la acel moment. Dar fosta prezentatoare de la Asia Express a știut să aibă răbdare și i-a acordat iubitului ei fix ceea ce acesta își dorea: iluzia libertății. Nu a făcut atunci crize de gelozie și a lăsat totul să curgă.

Smiley și Gina Pistol s-au despărțit în trecut

Nu a pus deloc presiune pe el și cu toate că Smiley ar fi avut mai multe tentative de despărțire de Gina Pistol, conform surselor Voxbiz.ro, totuși relația era una foarte confortabilă, așa că s-a complăcut în această situație și a decis să lase lucrurile așa. Dar nu și-a imagina că Gina Pistol va deveni femeia vieții lui. Treptat, însă el a început să se atașeze de partenera lui, iar când a aflat și că vor avea un copil, s-a transformat brusc în familist.

Pe 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, iar de atunci viața lor pare perfectă. Ei refuză să o arate pe micuța lor, Josephine la camere, dar Oana Zăvoranu spune că cei doi fac asta pentru bani. Decizia de a ține chipul fetiței ascuns este surprinzătoare, în contextul în care Gina Pistol apare în enorm de multe poze alături de copil, pentru a face reclame la diverse produse pentru bebeluși.

Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa celor doi

Mai exact, dacă nu-și dorește să o folosească pe Josephine ca și marketing, atunci ar trebui ca această să nu apară deloc în mediul online. Și totul este foarte prezentă.

„Ginuta s-a schimbat foarte tare din momentul ala in care si-a dat seama ca este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley. Omul a inceput sa forjeze, taticule, tot ce misca pe acest pamant. De la mancarica, de astea pentru copii… Dupa ce s-a nascut copilul, schimbare de 360 de grade. Ginuta este intr-o stare si e suparata fleasca ca e greu cu copilul, e greu sa fii si mama la copil si nevasta la iubit. Nu, iubita la iubit, si mai ales daca iubitul e Smiley Omul si s-a apucat sa faca ce stie ea mai bine, mocangeala la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zavoranu în emisiunea de de pe Youtbe

Ea a comentat și faptul că Gina Pistol și Smiley așteaptă bani pentru a arăta chipul fetiței lor.

„Asteapta sa vina o poate revista generoasa, vreo televiziune si in momentul in care va fi destul de generoasa suma, ce credeti? Minune, surpriza, ei o vor arata pe cea mica, pentru ca… la cerere o s-o bage, la cererea voastra pentru ca ne-ati scris foarte multi, ca sunteti curiosi sa vedeti daca seamana cu mine sau cu Omul, Smiley Omul, ne-am hotarat sa o aratam”, a conchis Oana Zavoranu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza