Secretul din dormitor a lui Ruby. De ce doarme cu chiloții pe cap

Secretul din dormitor a lui Ruby. De ce doarme cu chiloții pe cap
| Foto: playtech.ro

Ruby a avut o apariție uimitoare pe rețelele de socializare. S-a afișat din așternuturile ei, cu lenjeria intimă pe cap.

Cântăreața are o relație foarte strânsă cu fanii ei, fiind zilnic aproape de aceștia, postând și arătându-le diferite aspecte din viața ei, dar și răspunzându-le la întrebări.

Solista este apreciată îndeosebi pentru naturalețea cu care se comportă pe rețelele de socializare, unde apare nemachiată, nearanjată și chiar și în așternuturi.

De această dată, ea s-a filmat având pe cap o pereche de chiloți. Conform spuselor sale, celebra cântăreața doarme mereu așa, fiindcă în acest mod se ferește de lumina care îi pătrunde în cameră, prin ferească, dimineața. Explicația ei a stârnit hohote de râs.

„Bună dimineața! S-a trezit dulceața! Curioși ce e în capul meu? Vreți să știți? Poate crede cineva că nu am nimic în cap. Să-mi trimiteți un premiu, după ce v-am dat ideea asta, pentru că tocmai v-am schimbat calitatea somnului. Cum fac să dorm bine?

Secretul este că imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 05:00 și cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii”, a spus ea pe Instagram.

„Foarte drăgălașă, veselă. Și-a operat nasul și sânii. Nasul chiar cred că a fost o alegere bună. Este un nas fin, mai mic, cu vârful ușor mai proiectat. Și machiajul e diferit.

Eu le spun și pacientelor care îmi arată poze în care ar accede că sunt machiate. E o metodă nechirurgicală și make-up-ul, care funcționează foarte bine.

A fost o alegere înțeleaptă. Chiar îi stă foarte bine. De altfel, și operațiile și le asumează, se încadrează în decor, ca să zic așa.

Am votat, e bine. În principiu, tot ceea ce este foarte, foarte tras, foarte mare, foarte mult, nu recomand. Sunt paciente care vor să-și ridice excesiv ochii, sânii. Noi recomandăm unele proporții, căci sunt măsurători precise. Nu vrem să arătăm prea întins, prea tras”, Elena Marin, medic chirurg estetician, potrivit playtech.ro.

Comenteaza