Boala de care suferă Bia Khalifa. S-a aflat secretul ei intim la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă ...”

Boala de care suferă Bia Khalifa. S-a aflat secretul ei intim la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă ...”

S-a aflat secretul intim a Biancăi Khalifa, una dintre concurentele care participă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Condițiile sunt grele în jungla din Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV. În cadrul ediției ce va avea loc mâine seară, 11 octombrie 2022, Ruxi va mărturisi ce secret intim ascunde Bia Khalifa. Se pare că, blondina se confruntă cu durere de dinți. Blondina le va spune celorlalți concurenți, că trebuie să meargă la spital.

„Vreau să vă zic ceva, că sunt lider şi e datoria mea. Avem o problemă medicală de ceva zile în camp şi, cred că Bia ar trebui să meargă să vadă un medic. Are o problemă medicală serioasă şi suferă”, a spus Ruxi.

„Cred că trebuie să vă părăsesc, pa, guys. Mi s-a făcut rău, a trebuit să plec la spital. La un dinţişor am făcut o infecţie, de la cum am dormit cu părul ud”, a spus Bia Khalifa în cadrul show-ului.

Pe lângă veniturile obținute de pe platforma Onlyfans, unde clienții se abonează și plătesc o sumă lunară, fosta iubită a lui Dani Mocanu face bani frumoși și din participarea în cadrul emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV. Potrivit informațiilor, Bia Khalifa ar încasa în jur de 2.500 euro pe săptămână, potrivit cancan.ro.

Comenteaza