Andreea Tonciu a pus limite în dormitor. Ce refuză categoric să facă în pat

Andreea Tonciu a pus limite în dormitor. Ce refuză categoric să facă în pat

Andreea Tonciu a vorbit deschis despre cum decurg momentele intime dintre ea și soțul ei.

Partenera de viață a lui Daniel Niculescu (30 de ani) este o persoană foarte deschisă, tocmai de aceea nu se teme să vorbească despre preferințele sale sexuale. Andreea Tonciu (36 de ani) este dispusă să accepte multe, dar în unele cazuri știe să pună limite între plăcere și dorință.

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, unde a oferit mai multe detalii despre personalitatea sa, dar și despre plăcerile sale din dormitor. Soția lui Daniel Niculescu a recunoscut faptul că nu și-ar dori să își condimenteze relația în vreun fel, refuzând astfel să mai adauge încă o persoană în pat, chiar și pentru puțin timp. Se pare că o astfel de inițiativă nu este pe placul brunetei.

Întrebată care este motivul real pentru care nu își dorește să întrețină relații intime și cu o altă persoană în timp ce soțul ei ar fi prezent, Andreea Tonciu a explicat că nu a avut niciodată o astfel de inițiativă. Ba mai mult decât atât, partenera de viață a lui Daniel Niculescu a afirmat că nu i s-a propus niciodată așa ceva.

„Nu sunt de acord. Nu. Nu din gelozie, dar nu-mi place. Ce, sunt la filme porno. Nu, nu-mi place. Nu au fost niciodată genul ăsta de fată de oraș”, a declarat Andreea Tonciu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Tonciu a recunoscut, însă, că este și o persoană destul de geloasă. De asemenea, bruneta a menționat faptul că dacă s-ar întâmpla vreodată să fie înșelată de partenerul său de viață, cu siguranță ar începe un întreg „taifun”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza