Răzvan Simion s-a căsătorit în secret? Cum s-a dat de gol vedeta TV: „Ne ...”

Răzvan Simion s-a căsătorit în secret? Cum s-a dat de gol vedeta TV: „Ne ...”

O fotografie postată pe rețelele sociale ar fi dat de înțeles că Răzvan Simion și Daliana Răducan s-ar fi căsătorit în secret.

Relația dintre Răzvan Simion, fostul iubit al Lidie Buble, și Daliana Răducan pare să meargă din ce în ce mai bine. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se bucură de momente frumoase alături de partenera sa și nu ratează niciun moment în care să publice pe rețelele de socializare fotografii uimitoare.

În urmă cu câteva zile, Răzvan a postat o fotografie pe contul său de Instagram, cu un mesaj care le-a dat de bănuit celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste Dalianei, în care a susținut că singurul lucru care îi desparte în acest moment este diferența de vârstă. Fanii au reacționat imediat la mesajul cu subînțeles postat de prezentatorul de la Antena 1.

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La multi ani, iubita mea! @daliana.raducan”, a scris Răzvan Simion pe contul său de Instagram.

Totuși, se pare că pe data de 28 august a fost ziua de naștere a Dalianei Răducan, motiv pentru care iubitul său s-a gândit să îi pregătească o asemenea declarație de dragoste. Astfel, Răzvan a ținut să îi reamintească partenerei sale faptul că toate momentele pe care le-au trăit împreună, i-au unit și îi vor uni mult timp de acum înainte. Fanii prezentatorului de la Antena 1 le-au transmis celor doi o mulțime de mesaje frumoase prin intermediul comentariilor.

„La mulți ani fericiți Daliana. Sunteți foarte frumoși împreună!!!”, „La mulți și binecuvântați ani împreună!”, „La multi ani frumoși si sănătoși alături de cei dragi”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de Răzvan Simion la postare, potrivit cancan.ro.

Comenteaza